HOROSCOP

HOROSCOP 6 martie 2019

Berbec

Te-a lovit melancolia și amintirile te chinuiesc astăzi. Și spun bine că te chinuiesc, pentru că îți revin în minte momente nu tocmai plăcute din trecutul tău îndepărtat. Nu fi o drama quinn! Ce a fost, a fost. Închide ușa în nas trecutului, nu are nimic nou să îți mai spună. Lecția ți-ai învățat-o, nu-i așa?

 

Taur

Munca nu a omorât pe nimeni, dar de ce să riști? Lăsând gluma la o parte, astăzi ar trebui să fugi departe de lumea dezlănțuită, de facturi și plăți, de obligații și îndatoriri. Ai nevoie de timp pentru tine ca să mai poți funcționa. Nu este chiar așa de greu să faci o mică escapada într-un loc liniștit. Fie și la tine în dormitor, cu lumina stinsă, obloanele trase și televizorul oprit.

 

Gemeni

O zi ca oricare alta, în care pare să nu se întâmple nimic deosebit. Cei dragi de înconjoară cu afecțiune, stați la povești, mergeți prin același locuri ca întotdeauna și pare să îți displacă deloc. Spre seară, atmosfera este și mai relaxată, în compania unor persoane de care chiar îți era dor.

Citește și: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

 

Rac

Simți nevoia să faci pe deșteptul astăzi cu cei care nu sunt chiar atât de pregătiți precum ești tu. Și postura îți place, dar chiar poți avea satisfacții atunci când cei în fața cărora îți etalezi intelectul nu sunt la același nivel cu tine? Încearcă să-ți măsori forțele cu cei care sunt pe același palier cu tine.

 

Leu

Astăzi ai chef să dai în mintea copiilor, să te joci cu ei, să vă distrați împreună. Nu este deloc rău și îți face bine o escapadă de acest gen. Vei prețui la adevăarata valoare o carte bună, o melodie frumoasă sau o prăjitură savuroasă. E bine ca din când în când să cobori de pe tronul de rege și să te întorci la inocență.

 

Fecioara

Te cuprinde o stare de panică din cele mai mărunte probleme. Talentul tău proverbial de a căuta firul de păr în mâncare și de al inventa acolo unde nu e e astăzi la cote maxime. Ia oprește-te puțin, privește cu detașare și analizează. S-ar putea să îți vină să râzi mai târziu. În loc să fii veșnim nemulțumit că îți lipsește ceva, apreciază ceea ce ai. Nu e puțin.

 

Citește și: Sfaturi de neratat pentru doamne: Secretele pe care trebuie să le ştii când oferi un parfum unui bărbat

 

Balanța

Ești irascibil și ostil, nu te încadrezi deloc în grup. Nu faci niciun efort ca să te integrezi, ba mai mult, ești factor disturbator, iar cineva are de gând să te pună la punct. Apelează la măiestria ta de a folosi vorbele, dar evită să păcălești sau să minți, pentru astrele nu te vor ajuta deloc. Ba chiar ești în pericol de a fi prins cu cioara vopsită.

 

Scorpion

Ești de departe manipulatorul zodiacului. Disimulezi adevărul ca nimeni altul, iar astăzi ești tentat să te folosești de abilitatea ta. Totuși, ar fi bine să fii atent inclusiv la glumele sau la farsele pe care vrei să le pui în program. Sunt mulți în jurul tău care pândesc la cotitură și s-ar folosi de orice ca să te denigreze. Ești cel mai iubit dintre…dușmani.

 

Săgetător

Ești pus pe furat meserie astăzi. Și a cam dat norocul peste tine pentru că în anturajul în care nimerești ai persoane de la care poți învăța o mulțime de trucuri. Deschide urechea bine și reține tot, absoarbe tot și zâmbește-le tuturor. Ai posibilitatea să găsești printre ei un îndrumător de proiect, un sfătuitor sau un mentor.

 

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

Capricorn

Ești lent și foarte organizat, meticulos chiar, însă pentru unii impresia poate fi că ești indiferent sau chiar dezinteresat de tot ceea ce se întâmplă în jur. Sunt șanse mari să fie interpretat greșit, așa că încearcă să faci lucrurile de o altă manieră și dă o altă formă programului ca să se vadă totuși că ești destul de implicat.

 

Vărsător

Nu te mai zbate de unul singur, chiar dacă te simți blocat într-un punct și ai senzația că te duci la fund. Acceptă ajutorul celor din jur, ia în considerare și cel mai mic sfat. Nu se știe de unde sare iepurele, vorba ceea. În plus, nu toți îți sunt dușmani, cu siguranță ai și prieteni care chiar îți vor binele. Mai mult decât crezi tu.

 

Pești

Ai muncit mult și astăzi se văd roadele. Astăzi guști din cupa succesului și toată lumea te laudă. Ești apreciat, ți se spun vorbe frumoase și, în plus, nimic nu se compară cu sentimentul sarcinii îndeplinite. Savurează momentul, dar nu rămâne aici, nu te opri. Dă foia și treci la capitolul următor pentru că te așteaptă și alte reușite.

 

 

Comentarii: