LIFESTYLE

Minunile înfăptuite de Maica Domnului „Siriaca” de la Ghighiu! Legătura incredibilă dintre Iuliana Marciuc, Andreea Marin şi Romaniţa Iovan

sursa: Tribuna

Despre minunile dumnezeieşti înfăptuite cu ajutorul icoanei Maicii Domnului am auzit, am citit şi am aflat. Dar spre ruşinea mea, deşi ştiam de mult despre frumuseţea Mănăstirii Ghighiu de lângă Ploieşti, habar nu aveam că pe aici au trecut şi apoi au plecat fericiţi mulţi oameni. Multe femei care au venit să se roage icoanei Maicii Domnului „Siriaca” şi au plâns cu lacrimi fierbinţi au fost binecuvântate şi au avut copii în ciuda bolilor sau a vârstei.

De ce i se spune „Siriaca”? Icoana a fost adusă acum peste 60 de ani din Siria şi ţinută în paraclis, până s-a renovat biserica. Unei măicuţe i-a apărut în vis, apoi, Maica Domnului care i-a transmis să ducă icoana la vedere, în biserica mare.

Despre minunile săvârşite la Ghighiu a povestit chiar şi patriarhul Daniel, care a lăudat pentru prima dată icoana: ”Tămăduie boli, binecuvântează cu prunci, izbăveşte de primejdii şi aduce bucurii acolo unde este întristare”.

Citeşte şi: Doar ei ştiu SECRETUL: Zonele lumii în care oamenii trăiesc peste 100 de ani

Vedete care s-au rugat la Ghighiu, au cerut şi li s-a dat!

Da, toate aceste vedete, femei puternice şi realizate, au avut nevoie de atingerea divină pe care au obţinut-o prin credinţă şi dorinţă puternică

Romaniţa Iovan trecuse de 40 de ani, dar nu și-a pierdut speranța că va deveni mamă. Şi la 42 de ani, s-a întâmplat minunea: a apărut Albert, fiul ei şi-al regretatului pilot Adrian Iovan. Bătuse şi încă bate drumurile pentru rugăciuni la Mănăstirea Ghighiu.

Iuliana Marciuc se săturase să facă turul spitalelor şi să i se spună că nu are şanse, din punct de vedere medical, să facă vreun copil. O prietenă care cunoscuse miracolul maternităţii după ce ajunsese la Ghighiu, a sfătuit-o să se roage la „Siriacă”. La 38 de ani, vedeta tv l-a făcut tată de băiat pe Adrian Enache

Şi chiar şi Andreea Marin a ajuns la frumoasa mănăstire prahoveană. Şi pe ea o împiedicau probleme de sănătate să aibă mult doritul copil. S-a închinat la renumita icoană, a ţinut post, iar în decembrie 2017, a născut-o pe Violeta, rodul iubirii ei cu Ştefan Bănică junior.

 

Comentarii: