LIFESTYLE

Mioara Roman n-a scăpat de probleme! E monitorizată non-stop

Mioara Roman a mai mers încă o lună la centrul pentru recuperare, unde a urmat mai multe tratamente de specialitate, în special pentru ameliorarea Parkinsonului agresiv de care suferă fosta soție de premier.

Fosta nevastă a lui Petre Roman trebuie să aibă grijă în permanență, cu ajutorul specialiștilor, ca boala să nu evolueze și să se agraveze. De aceea, Mioara Roman trebuie să revină periodic în centrul de recuperare pentru ca medicii să poată ține situația sub control.

”Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanent. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-a făcut în ultima vreme. Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus Oana Roman pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

”E de nerecunoscut!”

În iarnă, Oana, fiica cea mică a Mioarei, izbucnea în lacrimi la tv, în timp ce vorbea despre starea de sănătate a mamei. Povestea că nu-și mai poate folosi o mână, că aproape nu o mai cunoști dacă o vezi, nemafiind femeia puternică de odinioară.

Vârsta înaintată, dar și alte probleme de sănătate au transformat-o total pe fosta soție a lui Petre Roman, care a avut nevoie și de intervenții chirugicale, cum a fost operația de colecist.

Oana și Catinca Roman au decis, la un moment dat, să o interneze pe mama lor într-un centru pentru vârstnici, un complex de lux unde Mioara dispune de tratamente speciale, de metode de recuperare.

 

 

 

Comentarii: