LIFESTYLE

”Minunea” n-a ținut prea mult! Ilie Năstase, crize de gelozie cu nevasta

Când a luat decizia să-și retragă acțiunea de divorț, Ioana Năstase se jura că Ilie este un alt om. Că e schimbat mult în bine față de cel care o bătuse în ianuarie și că e mai dus la biserică, e atent și regretă tot ceea ce a făcut.

Împăcarea a fost dulce, însuși Nasty i-a mulțumit public mult mai tinerei neveste că a luat decizia de a rămâne căsătorită cu el. Au mers împreună la Paris, Ilie i-a făcut toate poftele și totul părea perfect.

Doar că bine-zis, părea. Pentru că tabloidele scriu că iată, cuplul Ioana-Ilie Năstase ar fi trecut de curând printr-o nouă turbulență. În sensul în care au reapărut crizele de gelozie ale fostului tenismen.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Nu am avut liniște deloc!”

Acum, să ai nevastă tânără, frumoasă și să-ți plece în vacanță doar cu prietenele, nu e chiar așa ușor de gestionat.
Ioana a primit cu greu bilet de voie de la bărbat ca să plece într-un scurt sejur cu prietenele în Grecia. Escapada din Mykonos a Ioanei n-a fost aprobată deloc de Ilie:

”Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el.

A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns acolo, pentru că am fost conectați în permanență. Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă.

S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play”, a povestit chiar Ioana în Click.ro.

 

 

 

 

Comentarii: