HOROSCOP

HOROSCOP 12 august 2021

Berbec Bugetul tău ar putea fi puțin bulversat de cheltuieli neprevăzute. Poate ar fi momentul să-l revizuiești, ca să te poți încadra cu toate plățile. Tot felul de chestiuni administrative îți ocupă o bună parte a zilei. E supărător, dar va fi o adevărată eliberare să le rezolvi. Păstrează-ți opțiunile deschise în privința unor invitații, nu te grăbi să accepți fără să știi despre ce e vorba.

Taur
Partenerul de viaţă ar putea să interpreteze greşit dorinţa ta de a avea mai multă libertate de mişcare. Este bine să fii atent la ce spui şi să fii cât mai înțelegător în relaţiile parteneriale. S-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu ideile tale. Exprimă-te cât mai limpede, pentru a nu fi înţeles greşit!

Gemeni
În prima parte a zilei, este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă din cauza unor dificultăţi financiare. Se pare ca nu îţi vei putea onora o obligație financiară, din motive independente de tine. Ar putea fi vorba despre o întârziere neprevazută la încasarea unei sume care ţi se cuvine pentru o lucrare finalizată recent.

Rac
Ești nevoit să renunți la planurile stricte, deoarece apar răsturnări de situație și probabil e mai ușor să te lași dus de val decât să tot ajustezi din mers. Ai ocazia să-ți diversifici viața socială, să intri în noi grupuri sau să faci parte dintr-o nouă organizație, chiar una caritabilă. Nu ești o fire deosebit de sociabilă, deși ești sensibil la ceilalți și atent la nevoile lor.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Spiritul tău competitiv nu este atât de puternic azi însă compensezi cu o viziune practică și cu multă determinare. Nu ești la nivelul tău obișnuit de acțiune, dar nici nu ești pregătit să renunți. Ești mai emoțional, mai spontan și iei decizii din instinct, ceea ce nu-ți prea stă în fire. Ezitările tale pot fi cauzate de faptul că ești implicat într-o situație cu miză mare.

Fecioară
Ești îngrijorat de cum ar putea reacționa unii oameni din jurul tău, de aceea îți înăbuși adevăratele sentimente. Ești plin de compasiune și nu vrei să superi sau să jignești pe cineva, chiar dacă asta înseamnă să te lași deoparte. Poate există metode mai bune de a reacționa, fără să-ți neglijezi propriile nevoi de afirmare.

Balanță
Latura ta seducătoare iese la iveală la întâlnirea cu un potențial partener romantic. Dar și în celelalte relații ești charismatic și emani putere de atracție și influență. Dacă ai de semnat contracte sau începi noi parteneriate de afaceri, șansele sunt de partea ta, deoarece ești convingător, cu toate argumentele la îndemână.

Scorpion
Legătura cu un apropiat îți pune probleme, producând schimbări în modul tău de relaționare. Ai vrea să fii tranșant ca de obicei, dar strategia asta nu pare să funcționeze. Ai vrea să-ți fie ascultat punctul de vedere, de aceea faci mari eforturi să te faci înțeles. Poți avea succes dacă ești dispus să asculți, la rândul tău.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Ritmul tău de viață nebun își face resimțite efectele, de aceea, de dragul sănătății tale, las-o mai moale pentru o vreme. Te-ai implicat în prea multe proiecte, iar viața ta socială e intensă, poate chiar pierzi nopți de pe urma cărora nu-ți lași timp de refacere. Mâncarea sănătoasă însoțită de exerciții fizice poate face minuni pentru a te readuce în formă.

Capricorn
Ești în centrul atenției și, spre surprinderea ta, chiar îți place, potrivit horoscop 12 August 2021. Fie că ții un discurs sau joci într-o piesă, ai ocazia să te exprimi într-un mod artistic, ceea ce este o schimbare plăcută pentru tine. O ieșire din rutina ta disciplinată e tot ce aveai nevoie. După încheierea activităților de protocol, te așteaptă o seară strălucitoare.

Vărsător
Dacă ai ezitat să faci unele transformări ale locuinței tale, e vremea să te apuci de treabă, deoarece astrele te susțin! Ai parte de schimbări în ceea ce privește aspectele vieții domestice, care-i implică la fel de mult și pe ceilalți membri ai familiei. Dacă ești singur, te poți muta într-o nouă casă sau îți poți alege alți colegi cu care să împarți locuința.

Pești
Comunicarea este pe ordinea ta de zi, indiferent că participi la conversații, te duci la o conferință sau faci o prezentare la locul de muncă. Deși păstrezi o atitudine misterioasă, spui ce trebuie, când trebuie, iar asta e de ajuns ca să duci dialogul mai departe. Nu te lăsa antrenat în conflicte, dacă nu te privesc, dispoziția ta împăciuitoare poate inflama lucrurile mai mult.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: