LIFESTYLE

Mircea Lucescu e la adăpost de războiul din Ucraina: ”Sunt alături de oameni rămași la Kiev!”

După o călătorie lunga cu mașina, un drum obositor, Mircea Lucescu a revenit în sfârșit în România. Departe de războiul din Ucraina, este la adăpost în țară, dar a rămas cu gândul alături de fotbaliștii lui de la Dinamo Kiev care au îmbrăcat haina militară și au pus mâna pe arme.

„Ucrainenii sunt un popor mândru, sunt atașați de pământul lor. Pot garanta că vor lupta și că vor rezista mult timp. Oamenii din Rusia, sunt sigur că sunt împotriva războiului. Am văzut imagini cu demonstrații la Sankt Petersburg și Moscova.

Președintele Putin a pornit războiul, nu cetățenii ruși! Abia aștept să mă întorc la Kiev pentru a-mi duce la capăt contractul cu Dinamo, chiar dacă mi se pare greu de crezut că asta se va întâmpla”, a spus Il Luce, conform new.sport.ua.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Sunt norocos!”

De asemenea, antrenorul lui Dinamo Kiev a mai adăugat. „Soția și membrii familiei mele au văzut imaginile de la TV și m-au rugat de mai multe zile să revin în România. Asta am făcut, după ce am vorbit cu președintele și cu jucătorii. Sunt în contact cu ei, a trebuit să găsesc o modalitate să îi iau de la Kiev. Mai ales pe jucătorii cu familii. Unii dintre ei au mulți copii.

Nu îmi spuneți că am venit la o viața normală în România! Este o mare greșeală. Sufletul și inima mea sunt la Kiev. Sunt alături de jucătorii mei și de toți care sunt acolo. Sunt norocos că am ajuns în România, dar sunt alături de oameni rămași în Kiev”, a mai spus Lucescu, potrivit sursei mai sus citate.

 

 

 

 

Comentarii: