LIFESTYLE

De ce a cerut divorțul prima soție a lui Vladimir Putin! Acuzații de agresiune si infidelități

Pe fosta lui soție, Vladimir Putin a cunoscut-o când aceasta era stewardesa. Ludmila Aleksandrova Ocheretnaya mai fusese căsătorită o dată când s-a măritat cu bărbatul care a declanșat acum războiul din Ucraina.

Au împreună două fete, pe Maria și pe Ecaterina, însă fostul KGB-ist a avut grijă să le țină departe de media și de publicitate, așa că nimeni nu poate spune ce fac acum fiicele lui Putin.

Cât despre divorț, Ludmila a cerut să se despartă de președintele Rusiei atunci când s-au întețit zvonurile despre o relaţie extraconjugală a lui Putin cu Alina Kabaeva, o fostă gimnastă care atunci avea 30 de ani.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Dezvăluirile unei spioane

Ludmila și Vladimir Putin au fost căsătoriți între 1983 și 2013, iar până în anul 2000 Putin a fost agent KGB. Iar infidelitățile contestatului lider de stat n-ar fi fost singurul motiv al divorțului.

Ludmila s-ar fi plâns că ar fi fost agresată fizic în nenumărate rânduri de Putin. Totul a ieșit la iveală după ce fosta nevastă a președintelui s-ar fi destăinuit unei spioane care-i devenise confidentă.

„Se descărca nervos atunci când o bătea. Devenise o dependenţă”, a spus spioana pentru Evening Standard. Evident că Putin, fost director aal Serviciului sovietic de Informaţii din Germania, în perioada 1985 – 199O, a negat tot, prin vocea purtătorului său de cuvânt. „Sunt dezinformări şi fabulaţii. Nimic nu este adevărat”, a declarat acesta.

 

 

 

Comentarii: