LIFESTYLE

Mirel Rădoi anunță dezvăluiri incendiare după meciul cu Irlanda! De cine s-a simțit vânat, cine îi sunt dușmanii

sursa: gsp.ro

Oamenii, fanii naționalei, mass-media, toată lumea numără clipele până când Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de fotbal, va răbufni. Când va da totul pe față, așa cum a sunat promisiunea făcută ieri la conferința de presă care ar fi trebuit să preceadă meciul anulat cu Norvegia.

„Pot să fac și eu o analiză asupra celor care mă critică, dar nu am la dispoziție acum timpul necesar pentru a realiza așa ceva. În momentul de față n-am acest timp, să văd exact unde duc ele, care sunt interesele lor, dar după meciul cu Irlanda de Nord o să putem să vorbim în detaliu”, a replicat Rădoi care a devenit și mai dur în discurs.

„O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte. Să vedem ce interese au, de a-și promova anumiți jucători sau o anumită imagine sau un anumit antrenor. Așa, dacă acum mă apuc să vorbesc la general, am putea scăpa din vedere multe lucruri și analiza n-ar mai fi exactă”, a spus selecționer, convins că e victima unei conspirații, a unui plan, pus la cale de inamicii lui.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Război cu nașul?

Culmea, că Rădoi vede drept principali inamici pe impresarul Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali, dar chiar și pe acesta, care îi este naș, scrie Gazeta Sporturilor.

„Sunt deja obișnuit să văd că lucruri legate de mine și de anumiți jucători sunt declarate sau apar în spațiul public în ziua meciului sau cu o zi înainte. Nu știu de ce, dar văd că foarte multe persoane știu deja în locul meu unde o să fiu, ce o să fac după meciul cu Irlanda de Nord”, a punctat Rădoi făcând referire la declarația lui Giovani de la Telekom Sport, care a susținut că după meciul de miercuri, selecționerul va demisiona ca să semneze cu Craiova.

De altfel, Giovani Becali a fost foarte deranjat că la naționala mare, finul vărului său nu a mizat în masă pe jucătorii de la U21, cu care a realizat anul trecut performanța de la Euro U21. De ce? Cei mai mulți fotbaliști sunt sub contract acum cu firma controlată de Ioan Becali.

Supărat a fost și Gigi Becali și asta pentru că din cauza situației cu coronavirusul, Rădoi a refuzat la acțiunile de luna trecută să convoace jucătorii de la FCSB. Gigi a prins momentul să-și ia revanșa după seria neagră: ”Îl știam orgolios, ar fi trebuit să plece. Ce te mai agăți, mă?”

 

 

 

 

Comentarii: