FRUMUSETE

Noua modă şocantă în rândul vedetelor: Cum să ai un ten perfect cu extract de prepuţ de bebeluş

Ca să arate cât mai tinere şi să aibă un ten perfect, vedetele de la Hollywood nu ezită să apeleze la metode cosmetice radicale, chiar controversate.

Actriţa Cate Blanchett (48 de ani) a dezvăluit care este secretul tenului ei strălucitor, dar şi al Sandrei Bullock (54 de ani), alături de care a filmat lungmetrajul „Ocean’s 8.“

Tratamentul inedit, la mare căutare printre vedetele de la Hollywood, este denumit de actriţă, într-o notă umoristică, „Penis Facials“, care presupune, de fapt, un tratament care conţine prepuţ de bebeluş.

„Sandy Bullock şi cu mine am fost la o cosmeticiană în New York, Georgia Louise, care oferă nişte tratamente faciale pe care le numim «Penis Facials» şi care au un efect incredibil asupra pielii. Nu ştiu dacă e doar pentru că miros puţin ca sperma, sau pentru că au în componenţă enzime, dar Sandy le numeşte Penis Facials“ a declarat actriţa pentru Vogue Australia, potrivit ifliscience.com, citat de adevarul.ro.

CITEŞTE ŞI: Descoperire incredibilă: Tratamente cosmetice pe bază de cannabis – ce spun specialiştii

Trucuri pentru frumuseţe: Ingredientul-minune pe care îl ai deja în casă

Numele real al tratamentului dermatologic este Hollywood EGF (Epidermal Growth Factor), pe care cosmeticiana l-a creat special pentru Sandra Bullock, pe când aceasta filma în New York, anul trecut.

Serumul folosit la tratament este derivat din celulele prepuţului proaspăt îndepărtat al bebeluşilor din Coreea. Celulele stem ajută la formarea colagenului şi a elastinei, care conferă pielii un aspect întinerit şi radiant. Înainte ca serumul din prepuţ să fie aplicat, Louise pregăteşte pielea prin exfolieri, microneedling şi aplică o mască.

„În momentul de faţă, primesc mesaje de la vedete care vor să mă vadă cât mai des pentru «tratamentul cu penis», a precizat Louise.

Comentarii: