MODA

Modele unghii pentru iarna 2018: culori, forme și tendințele la modă

În lumea artei unghiilor, tendințele nu se schimbă atât de repede și radical ca în machiaj, de exemplu, dar principalele direcții pentru iarna lui 2018 pot fi deja identificate.

În articolul de astăzi vă vom prezenta ce nuanțe sunt la modă în această iarnă, care este forma care va face furori, precum și tendințele pe care trebuie să ne concentrăm în următorul sezon.

Nud

Nu ar trebui să ne mire faptul că unghiile nud se întâlnesc pe podiumuri indiferent de sezon. Există o explicație practică pentru acest lucru. Culoarea nud a unghiilor se potrivește oricărei ținute, în plus, nu este atât de vizibilă.

Foto: Pinterest.com

Nudul va fi una dintre cele mai trendy culori de unghii ale iernii 2018.

AVERTISMENTELE transmise de UNGHII cu privire la sănătatea întregului organism

Foto: Pinterest.com

Straturi de culori diferite

În plus, culoare aleasă, indiferent care ar fi, nu ar trebui să fie monotonă: astăzi există sute de soiuri de combinații ce pot fi făcute. Deci, vă recomandăm să aplicați cel puțin două sau trei culori diferite pe unghii.

Foto: Pinterest.com

Culorile sidefate, mătăsoase, din trusa mamelor noastre

Nu există aproape nici un lac care să merite cu adevărat epitetul de „a nu fi la modă”. Chiar și nuanțele sidefate, de mătase, a căror folosire în anii anteriori era o adevărată ”rușine”, se regăsesc din nou în lista de tendințe.

Unghiile COMESTIBILE. ultimul TREND în manichiură după care îți lasă gura apă

Dar, dacă sunteți deja saturate de ”lucirile” clasice, cum ar fi roșu, bej și bordo, avem mai multe idei în ceea ce privește nuanțele de adăugat în colecția de unghii pentru iarna lui 2018.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Culorile reci

Cobalt, azur, ultramarin, culorile înghețului sunt tendințele principale ale culorilor din această iarna.

CITEȘTE ȘI: De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Cine a spus că lacul albastru este la modă doar în timpul verii? Nuanțele întunecate se combină cu detalii de auriu sau argintiu. Iar pastele ușoare pot fi „diluate” cu elemente decorative sau prestate ca fundal pentru o artă complicată a unghiilor.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Bordo-ul, nelipsitul toamnei, își va continua existența și în noul sezon

Nuanțele de bordo (”deep pulm”) apare invariabil în lista de favorite în fiecare toamnă și iarnă.

Unghiile, avertizor pentru sănătatea ta: De ce se schimbă culoarea acestora

Cu toate acestea, în sezonul care vine, există o versiune mai veselă a acesteia. Lacul radiant, pe un ton festiv, va fi la modă. Completați-l cu un costum de Anul Nou sau diluați un look office monocrom.

Foto: Pinterest.com

În același timp, pentru a prefigura noul sezon, moda culorilor pentru unghii în iarna 2018 include, obligatoriu”, culoarile albastru proaspăt, roz saturat și roz pastel.

CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie/ Modele de UNGHII pentru Ziua Națională a României

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Desene și iar desene

Desenele pe unghii sunt de asemenea potrivite, vor arăta combinarea armonioasă și amestecarea diferitelor paste, asortate cu ornamente după bunul plac. Și gust, bineînțeles, al fiecăreia dintre noi.

Foto: Pinterest.com

Trendul cu steluțe aplicate, în combinație cu pietre, va face furori.

CITEȘTE ȘI: Modele de unghii la modă în 2018 / Stilul FRENCH

Tonuri mate și solide

Nu în ultimul rând, va fi interesant să vedeți o combinație de solid și negru în finisarea mată. La locul de muncă, nuanțele de grafit, cireș, violet, roșu vor fi cele mai elegante. Nuanțele de verde turcoaz , la fel de elegante, sunt, de asemenea, pe lista culorilor la modă în acestă iarnă.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: