MODA

Modele de unghii la modă în 2018 / Stilul FRENCH

 

Unghiile french style rămân populare și în 2018. Puteți să faceți un vârf întunecat și o bază aurie sau un vârf colorat în nuanțe pastelate, toate vor scoate în evidență partea principală a unghiei de culoarea smarald sau a lămâii.

Tot ce aveți de făcut este să nu vă rezumați la versiunea clasică a francezilor cu straturi de culoare albă și bază aproape transparentă, roz sau piersic.

Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

Outfit-uri pentru zilele ploioase / TOAMNĂ 2017

Iată mai jos câteva modele care ar putea să vă inspire:

Foto: Pinterest.com

Cele mai populare culori ale unghiilor french  în 2018

Cele mai populare culori ale unghiilor french  în 2018 sunt galben, verde suculent, culori de aur, toate nuanțele de roșu și maro.

Însă, în acest sezon, fulminantă va fi manichiura stil french de culoare neagră, care rupe toate stereotipurile nu numai despre clasicul french, ci și despre unghiile strălucitoare.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Lungimea potrivită pentru unghii, în 2018

La modă în 2018  vor fi unghiile scurte. Această lungime este considerată optimă, de exemplu, pentru munca în birou. Unghiile lungi și  ascuțite au ieșit din modă de mult timp. În plus, cu ele, riscați să arătați vulgar.

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Ţinute cu STIL în toamna aceasta pentru femei plinuţe

Designul french va arăta în mod ideal pe unghii moi, rotunjite: ovale, în formă de migdale și „pătrat moale”. Forma unui „pătrat moale” va arăta mai bine pe unghiile scurte, iar o formă de migdale va fi mai potrivită pentru cele un pic lungi. Nu foarte lungi însă!

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Cercetătorii DISTRUG un mit: Care sunt cele mai bune fructe şi legume

Cele mai mari GREȘELI de sănătate pe care le pot face femeile de PESTE 30 de ani

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Comentarii: