MODA

Outfit-uri pentru zilele ploioase / TOAMNĂ 2017

Foto: Pinterest.com

Vremea nu mai este chiar atât de prietenoasă, așa că trebuie să ne obișnuim cu asta. Este evident că nu mai putem purta piese vestimentare de vară și nici sandale sau pantofi decupați. Cu toate acestea, trebuie să ne bucurăm de spectacolul de culori pe care ni-l oferă natura și să profităm de tendințele sezonului.

Zilele ploioase sunt din ce în ce mai frecvente, așa că ținutele trebuie adoptate în funcție de acest lucru. Dacă nu știi cu ce să te îmbraci atunci când trebuie să ieși din casă și vremea nu este tocmai prietenoasă, îți venim în ajutor cu câteva idei de ținute.

Iată mai jos câteva idei de outfituri potrivite pentru zilele ploioase:

Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

CUM îți influențează starea de spirit CULOAREA camerei

Ai dormit în această poziție? Doar așa poți evita mai multe boli

Ținută cu pelerină de ploaie

Un element care nu trebuie să lipsească din ținuta ta, mai ales dacă este vorba despre o zi ploioasă, poate fi, cu siguranță, pelerina de ploaie. Dacă nu vrei să îți strici aspectul cu acest lucru, ai la dispoziție unul dintre trendurile care face furori peste hotare.

Foto: Pinterest.com

Seamănă cu un trenci, dar este transparent și te va feri de atingerea rece a ploii. Asta nu înseamnă că nu te poți îmbrăca elegant sau că nu poți purta o rochie. Picioarele tale pot fi lăsate la vedere și când vremea nu este tocmai prietenoasă.

Alimentele de sezon care combat ALERGIILE de toamnă

Cele mai bune CEAIURI de TOAMNĂ, pentru zilele mohorâte de afară

Avertisment pentru cupluri: Relaţiile care sunt în pericol în această toamnă

Ținută cu cizme de cauciuc

Vremea mohorâtă nu ar trebui să fie un motiv pentru care să îți neglijezi ținuta. Te poți apăra de frig cu ajutorul unor piese vestimentare extrem de stilate și, în același timp versatile, pe care să porți în mai multe moduri. Alege un pulover gros, pe gât, o pereche de blugi negri și un palton în culoarea camel, la modă în acest sezon.

Foto: Pinterest.com

Piesa de rezistență o reprezintă cizmele din cauciuc. Iată un exemplu care îți demonstrează că poți fi stilată chiar și atunci când plouă.

Cele mai apreciate OUTFIT-uri în această toamnă /INSTAGRAM

Simptomele ASTENIEI de toamnă. Cum o poţi combate?

De SEZON/ Ce NU știai despre banalul ARDEI COPT

Ținută cu trenci

Trenciul este una dintre piesele vestimentare de bază ale unei femei, mai ales atunci când vine vorba despre sezonul de toamnă. Acest anotimp îți dă șansa de a încerca mai multe stiluri sau de a rămâne la modelele clasice pe care le preferai până acum.

Foto: Pinterest.com

Cine spunea că nu poți fi elegantă chiar și când e vremea ploioasă? Oricare ar fi decizia ta, ținutele tale vor fi sofisticate și pline de stil.

Modele de BOTINE care vor face ravagii în această toamnă

Care sunt cele mai sănătoase fructe și legume de toamnă

Ceapa roșie, aliatul de toamnă în lupta împotriva cancerului

Ținută cu fustă

Chiar dacă a venit toamna, acel anotimp în care astăzi poate să plouă cu găleata, iar mâine să fie foarte cald, poți să te joci puțin cu câteva piese vestimentare care îți plac. Spre exemplu, se poartă intens fusta cu pliuri, așa că nu va fi greu să creezi o ținută care să atragă toate privirile printre picăturile de ploaie.

Foto: Pinterest.com

Adaugă un pulover călduros și o pereche de ghete cu toc care să te pună în valoare.

Sfaturi esenţiale pentru a avea o imunitate ridicată: Ce alimente trebuie să consumi toamna

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Ţinute cu STIL în toamna aceasta pentru femei plinuţe

Ținută office

Atunci când trebuie să mergi la job, nu mai contează cum este vremea, cât de frig sau cât de cald e afară. Trebuie doar să te adaptezi situației și să cauți în garderobă ceva care să se potrivească.

Foto: Pinterest.com

Îți putem oferi o idee în acest sens. Un pulover, o fustă neagră și un palton elegant sunt elementele de care ai nevoie. Pe lângă asta poți să optezi pentru o pălărie, iar lookul va fi complet.

Comentarii: