FRUMUSETE

Unghiile COMESTIBILE. ultimul TREND în manichiură după care îți lasă gura apă

Foto: Pinterest.com

Dacă una dintre dorințele tale din acest an a fost să încetezi să îţi mai rozi unghiile, uită de ea, pentru că acum vei avea un motiv foarte bun de a o face! Unul dintre cele mai noi trenduri din manichiură este reprezentat de unghiile comestibile!

Manichiura şi nail artul au devenit domeniile preponderente de manifestare a fetelor cu imaginaţie bogată: este greu să ţii pasul cu toate trendurile, care de care mai năucitoare; de la plante suculente până la manichiura cu blană, există un adevărat război al creativităţii între devoratoarele de beauty.

Noul trend pe care ţi-l propunem te va lăsa însă cu gura căscată… de poftă. Dacă cele două mari pasiuni ale tale sunt ciocolata şi manichiurile fanteziste, suntem sigure că vei adora propunerea unui vlogger din Noua Zeelandă.

Marele secret pentru o mâncare sănătoasă: Care tip de ulei e mai bun

Dieta celor 10 alimente. Cum poți scăpa de 20 de kilograme FĂRĂ să te înfometezi

Cinci semne că mănânci PREA MULT zahăr

Jessie, nail artistul din spatele Nailed It NZ, este autoarea multor capodopere pe unghii, dar unghiile comestibile se numără printre cele mai delicioase invenţii ale sale. Deşi autoarea lor nu le apreciază prea tare frumuseţea şi mărturiseşte că edible nails, creaţia sa, este doar rezultatul unei idei trăsnite, fani din toată lumea au fost captivaţi de proiectul său.

Foto: YouTube.com

Urmăreşte şi tu mai jos filmuleţul care îţi va inspira nu doar apetitul pentru frumuseţe, ci şi papilele gustative:

Dacă te-a cucerit ideea lansată de Jessie, iată de ce ai nevoie:

– tubuleţe de cremă specială pentru a scrie pe torturi (caută pe eticheta produsului denumiri precum Royal Icing sau Writing Icing) – Jessie a ales trei sortimente, de ciocolată clasică, albă şi caramel;
– perle comestibile (sau poţi alege orice altă decoraţiune pentru torturi, care îţi face cu ochiul);
– un punctator.

Aplică crema de icing pe unghie, urmărind conturul acesteia, apoi dă frâu liber imaginaţiei: poţi imita modelele lui Jessie sau te poţi juca în voie cu unghiile tale.

Cele mai tari modele de unghii pentru vara 2017

AVERTISMENTELE transmise de UNGHII cu privire la sănătatea întregului organism

De ce să NU agiți lacul de unghii înainte de a-l aplica

Permite operei tale de artist să se închege preț de 15 minute (sau cât ai răbdare), aşa cum ai proceda cu un tort pe cale să fie decorat.

Foto: YouTube.com

Cea mai bună veste este că, indiferent de rezultate, te vei alege cu ceva bun: delicioasa ta manichiură comestibilă!

Comentarii: