LIFESTYLE

”Monica a avut motive să divorțeze!” Irinel spune, în sfârșit, adevărul!

La ani lumină de la divorțul de mama fetiței lui, Irinel Columbeanu a dat cărțile pe față. S-a scris atunci că Monica l-ar fi tradus, că l-a luat de bărbat din interes și a vrut să scape apoi de el, și foarte multe lucruri.

Totuși, Iri a mărturisit acum că Moni ar fi fost total îndreptățită ca să-i ceară divorțul și că vina ar fi fost, de fapt, a lui.
„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare.

Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea.

Iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a recunoscut recent Irinel Columbeanu.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Moni îl ajută cu bani

Acum când nu mai este milionar, Irinel Columbeanu a fost abandonat și de mulți dintre prietenii de atunci. Însă nu și de fosta soție. Monica Gabor îl mai ajută pe Irinel, uneori chiar și cu bani și îi este sprijin, se sfătuies, iar relația este una buna între ei.

Mai ales că Irina, 14 ani, fiica lor, s-a mutat la mama ei și locuiește în Statele Unite ale Americii împreună cu soțul ei Mr. Pink și fiul acestuia.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi.

Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi. Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, spunea Irinel Columbeanu, la Kanal D.

 

 

 

Comentarii: