LIFESTYLE

Motivele divorțului de frumoasa Consuelo! Mutu spune tot în cartea sa

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu când amândoi erau foarte tineri și celebri. N-au știut să-și gestioneze relația, căsnicia, și au ajuns rapid la despărțire. Pe Consuelo, frumoasă dominicană care urma să-i devină cea de-a doua soție și cu care va avea două fete, Adriana şi Maya, s-a cunoscut din întâmplare.

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

După câțiva ani, au apărut, din păcate, divergențele între noi doi, multe dintre ele provocate de diferența de cultură. Intervenise monotonia, lucru firesc când stai mult timp împreună cu o persoană. Fiind firi opuse, relația a început să scârțâie.

A contat mult și faptul că încercam să mă întorc în țară, iar Consuelo, deși nu mi-o spunea direct, nu prea dorea acest lucru. Am semnat cu cei de la Ajaccio, acela a fost momentul în care ne-am despărțit de tot. Am rămas în relații civilizate și cu două fetițe superbe”, a povestit Adrian Mutu în cartea sa autobiografică, ”Revenirea din infern”.

Briliantul este acum căsătorit pentru a treia oară, cu Sandra, și au împreună un băiețel, pe Thiago.

 

 

 

 

Comentarii: