FRUMUSETE

Motivele pentru care MÂINILE tale arată îmbătrânite și cum să le repari

Când vine vorba despre rutina îngrijirii feței cu produse anti-îmbătrânire, aceasta este ca o mașină unsă bine cu ulei – protecție UV, creme hidratante, serum pentru reducerea ridurilor și multe altele. Dar mâinile? Nu facem prea multe pentru ele! Dacă nu ne vom îngriji pielea delicată a mâinilor cum se cuvine, atunci este ca și cum ne împăcăm cu îmbătrânirea prematură a pielii.

Aici vă voi prezenta 7 lucruri care îmbătrânesc mâinile și cum putem să prevenim acest lucru:

1.PETELE DE BĂTRÂNEȚE

Ce este interesant în legătură cu petele de bătrânețe este de fapt că ele… nu sunt de bătrânețe.

Aceste pete sunt rezultatul expunerii la soare. Totuși, cei care divinizează statul la soare se aleg cu aceste pete mult mai devreme, chiar dacă la majoritatea persoanelor apar dupa vârsta de 50 de ani.

Nu am să vă spun că va trebui să purtați de acum înainte mănuși când ieșiți din casă, dar totuși o cantitate minimă de protecție solară este necesară în fiecare zi și reaplicarea ei dacă ne spălăm pe mâini.

De asemenea, est ebină să știți faptul că există creme speciale care decolorează aceste pete, pentru cei care vor să reducă aspectul petelor ,, de bătrânețe,, .

2.PIELE CREPONATĂ

Dacă pielea mâinilor dumneavoastră începe să semene tot mai mult cu cea hârtie de împachetat cadouri, folosiți o cremă bazată pe retinol care îmbunătățește textura pielii și cantitatea de colagen este mărită.

Aceste creme se dau doar pe bază de prescripție medicală de la medicul dumneavoastră dermatolog care vă va spune și cum să o folosiți.

3. VENE PROEMINENTE

Începem cu veștile rele… Singurul mod prin care se pot îndepărta aceste vene este prin exact procedura care poartă numele de îndepărtare a venelor. Această procedură înseamnă că se vor scoate venele de la suprafața pielii.

Veștile bune sunt că există creme de corp cu acoperire perfectă. Va trebui reaplicată dacă vă spălați, dar tot este mai bună decât chirurgia.

4. DESCUAMAREA PIELII

Nimic din pielea uscată și descuamată nu se potrivește cu aspectul pe care îl are o piele tânără.

Transformați-le în mâini mătăsoase cu o simplă rutină. Înainte de a merge la culcare, mai întâi scăpați de pielea moartă folosind un scrub și apoi preparați o mască de mâini hidratantă din glicerină și ulei din plante, apoi acoperiți mâinile cu o folie din plastic și deasupra trageți o pereche de mănuși din bumbac.

5. UNGHII PĂTATE

Mai întâi încercați să vă dați seama de ce unghiile dumneavoastră devin galbene sau maro. Dacă decolorația persistă sau este însoțită de dureri, se poate să fie o infecție fungică – așa că cel mai bine discutați cu un dermatolog despre cauzele apariției decolorării unghiilor.

Dacă medicul va spune că nu este o infecție fungică, atunci puteți sta linistiți, deoarece aceste decolorări pot fi din cauza medicației pentru psoriasis sau de la oja neagră pe care o folosiți.

Puteți folosi o jumătate de lămâie pentru a freca unghiile ca și cum ștergeți lacul de unghii (acidul din lămâie va decolora) sau stați cu mâinile în soluție de curățare dentară ca să scoateți aceste pete. Când folosiți ojă închisă la culoare, nu uitați să aplicați mai întâi un lac de unghii transparent pentru a preveni colorarea unghiilor.

6.UNGHII FRAGILE

Expunerea la apă sau la chimicale, schimbările de temperatură, chiar și genetica, toate acestea pot fi cauze ale unghiilor fragile.

Dar suplimentele corecte vă pot veni în ajutor. Dacă luați 6 luni de zile, câte 2.5 mg de vitamina B biotină pe zi, acestea vă vor ajuta să vă îmbunătățiți textura unghiilor.

7. MANICHIURĂ ÎNVECHITĂ

Forma și culoarea unghiilor sunt într-o continuă schimbare, pentru că … așa e în modă. Ca să ne menținem în trend și să nu părem old fashioned, putem să dăm o simplă căutare pe google pentru a afla ce se poartă.

tendințele lui 2017 sunt unghiile mai scurte, bine îngrijite și apoi date cu un strat de ojă într-o culoare mai puternică, care vor distrage atenția de la petele sau ridurile de pe mâini. Sau dacă sunteți pe stilul clasic, folosiți o culoare de ojă roșie sau un mov regal.

Comentarii: