LIFESTYLE

Motivul halucinant al divorțului introdus de Ioana Năstase! Are legătură cu Marica!

Ioana Năstase a introdus din nou cerere de divorț, iar prin lumea mondenă s-a vorbit că ar fi din cauză că fostul mare sportiv nu și-ar fi schimbat năravul.

Totul a plecat de la postarea Ioanei, care în miez de noapte a lăsat pe Facebook un mesaj din care s-a înțeles că Ilie s-ar fi purtat din nou urât cu ea.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a scris Ioana pe pagina ei de socializare.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”I-am spus de Marica!„

Ioana a rupt tăcerea și a mărturisit că totul a pornit de la faptul că ea ar fi fost cea care i-a adus la cunoștință lui Ilie că la Marica i-ar fi furat Academia de Tenis.

”Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile.

„Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie”, aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva.

Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut” tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ.”, a povestit Ioana în Click.

”Am mai stat puţin şi am zis să-l sunăm pe Ciprian, să luăm masa împreună. Ne-am văzut la un restaurant din Herăstrău, aşa ca în familie, naşul cu finii. Atmosfera a fost relaxată, prilej cu care am decis să deschid subiectul despre Academie.

L-am luat cu vorbă bună, apoi i-am spus ce am auzit şi a recunoscut. „Ciprian, este adevărat că i-ai luat ­academia lui Ilie?” iar el a răspuns „DA”, aşa foarte calm şi ­asumat. Moment în care lui Ilie i s-a făcut rău. Am văzut cum se schimbă brusc la faţă.

Ne-am ridicat şi am plecat acasă, iar acasă i s-a făcut şi mai rău, i-a scăzut tensiunea şi am ajuns la spital. El are şi problemele de sănătate şi vă daţi seama că s-a complicat totul. Din clipa respectivă, Ilie s-a simţit tot mai rău, nu a mai dormit deloc.

E ­distrus, nu-i vine să creadă că prietenul lui, naşul şi omul în care avea cea mai mare ­încredere, efectiv, l-a trădat în halul ăsta.”, a mai spus Ioana, care a mărturisit și că ea crede că din motiv, legendarul sportiv s-a și îmbolnăvit ulterior de Covid.

 

 

 

 

 

Comentarii: