LIFESTYLE

Nea Mitică de la Ligă a scris încă o carte, dar nu-l lasă fiul să o publice: ”E bombă nucleară!”

Pensionar de lux după ce a fost pe rând șef de club, șef de Ligă și parlamentar, Dumitru Dragomir nu prea stă degeaba nici acum.

Pe lângă drumurile la șantier, ședințe și alte activități, Mitică de la Ligă scrie. Și nu așa, un eseu-două. Ci cărți. Prima a văzut de mult tiparul, iar unii au zis că Dragomir are talent, că material didactic a avut mult de povestit, viața lui fiind un adevărat roman. De la decesul fiului cel mare și până la clipele petrecute în pușcărie sau mesele cu Ceaușescu.

Fostul președinte al LPF a mai scris încă una, după ”Meciurile vieții mele”. E gata, e caldă, e pregătită de lansare. Însă deocamdată, se mai gândește.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”E dură rău de tot!”

De ce nu s-a grăbit nea Mitică să o dea bună de tipar? Pentru că lasă de înțeles că a inclus în noua sa carte multe lucruri care au legătură cu influențele politice. Iar cei care au citit un draft trimis de Dragomir, i-au spus că ar fi mai bine să aștepte.

„Eu sunt în activitatea asta de la 25 de ani, iar în ultimii 24 de ani au vrut să mă bage la pușcărie nevinovat. Am scris o carte, am scris-o și pe a doua, dar nu mă lasă fiul meu să o scot.

Este bombă nucleară, este dură rău. Am dat-o la un ziarist și mi-a zis că e bombă nucleară. Am foarte multe lucruri din politică”, a recunoscut Mitică Dragomir, la ProSport Live.

 

 

 

 

Comentarii: