LIFESTYLE

Primele imagini cu iubita gravidă a lui Reghecampf: Anamaria Prodan a făcut criză!

Telenovela Reghe și Prodanca, episodul divorț, pare să se lungească mult și bine. Iar dacă antrenorul s-a mărginit la a anunța deciziile majore cu privire la cuplu, și anume că s-au despărțit, iar el a băgat și actele, iată că ies la rampă femeile lui Reghecampf.

Mai întâi, în stilul ei bombastic, Anamaria Prodan a negat, a dat-o pe glume, pe ironii, a râs forțat, a susținut sus și tare că ”soare ei” încă strălucește. Până la un punct până a cedat, în sensul în care a început să arunce cu jigniri către cea care i-a spart practic casa.

Prodanca a urcat pe Instagram așa-zise mesaje nu prea măgulitoare și poze în ipostaze care o dezavantajează pe actuala parteneră a încă soțului ei. Doar că nu a jubilat prea mult.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Corina a ripostat

Replica femeii care ar fi produs ruptura în cuplul Reghe-Prodanca a fost una extrem de solidă. În sensul în care, ca prin minune, Corina a apărut în vizorul paparazzi. Cancan a surprins-o pe cea mai comentată tânără din România la o cafea.

Iar absolut întâmplător, tânăra era îmbrăcată elegant și într-o cămașă largă care sugera o posibilă sarcină. Evident, coincidența a făcut ca atunci când fotografii i-au furat instantaneele, Corina să-și mângâie burta, vrând probabil să-i transmită mesaje indirecte soției celui care ar fi tatăl copilului ei.

 

 

 

Comentarii: