HOROSCOP

HOROSCOP 16 octombrie 2021

Berbec Ai multă energie astăzi și vei lucra mai mult decât într-o zi normală. Sau vei face curățeni în casă, reparații, ordine. Însă vei primi și musafiri spre seară. Chiar dacă nu prea ai chef de ei, casa este curată și tu ești o gazdă bună.

Taur
Vei schimba responsabilitățile în casă. Ai nevoie de mai mult ajutor, așa că îți implici și partenerul. Treburile zilnice te stresează, așa că încearcă să le împarți echitabil astfel încât să nu vă pierdeți bucuria de a fi împreună.

Gemeni
Primești vești minunate astăzi. Unele rude îndepărtate pot suna pentru a-și anunța vizita. Sau afli despre o călătorie pe care tu și familia ta o veți face în viitorul apropiat.

Rac
Ai o minte ascuțită și vrei să înveți. O realizare recentă te îndrumă spre o nouă provocare. Îți cauți un nou hobby. Mici proiecte te vor îndrepta spre un nou domeniu.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Ești nostalgic și îți este dor de vechi prieteni sau de membri ai familiei care se află departe. Chiar dacă nu ați mai vorbit de mult timp, sună-i acum. Vor fi bucuroși să te audă iar tu vei fi surprins cât de multe lucruri aveți în comun.

Fecioară
Ați muncit din greu în ultimele luni și ați contribuit cu idei importante, așa că nu te mira dacă primești o recompensă sau o promovare. Sărbătorește cu prietenii în această seară.

Balanță
Ai grijă să nu te epuizezi. Ai putea face prea multe pentru alții chiar acum. Deși vrei să-i ajuți, poate ar fi maii bine să îi refuzi. Astăzi este mai bine să te odihnești.

Scorpion
Ești fericit, energic și optimist. Simți dragoste pentru întreaga omenire. Nu te mira dacă acest lucru aduce oameni noi în viața ta. Nu îi poți învinui pentru că vor să fie în preajma ta. Arăți la fel de bine pe cât te simți. Bucură-te de atenție!

Săgetător
Ești tradiționalist și fericit să faci același lucru mereu. Partenerul tău ar putea obosi însă de la atâta rutină. Astăzi, prietenul tău ar putea dori să facă lucrurile diferit. Nu este nevoie să te enervezi de această schimbare.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Capricorn
Dacă lucrezi în vânzări sau într-un domeniu care te aduce în contact cu mulți oameni, te poți aștepta la un succes extraordinar. Oamenii vor face tot ce trebuie și vor plăti orice sumă de bani pentru a intra în legătură cu tine. Acest lucru se aplică și vieții tale personale.

Vărsător
Ai un mod blând de a te exprima cu persoana iubită. Nu este stilul tău să faci gesturi mărețe sau să cumperi cadouri extravagante. Preferi să petreceți timp de calitate împreună, vorbind și alintându-vă.

Pești
Ai putea să primești vizite. Ești fericit dar te simți și copleșit de câte lucruri ai de făcut. Linisteste-te. Prietenii vin să te vadă, nu să verifice sub paturi iepurași de praf. Este mai important să te bucuri de compania lor decât să te stresezi cu detalii legate de casă.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: