LIFESTYLE

Nemulțumirea lui Mihai Albu în zi de sărbătoare: ”Fiica mea are telefonul restricționat de mama ei!”

Războiul dintre Mihai Albu și fosta soție, Iulia Albu, pare fără de sfârșit. Designerul de încălțăminte și fashion editorul nu sunt niciodată pe aceeași lungie de undă în ceea ce privește fiica lor, Mikaela.

Există o dispută permanentă, iar dacă nu e vorba de programul de vizitare al fetei, apare altceva când vine vorba de Mikaela.
Anul acesta, designerul nu petrece de Paște cu fiica și nici măcar nu poate vorbi cu ea la telefon. Mikaela a stat deja cu tatăl ei în vacanță, când Iulia Albu i-a dat copilul 10 zile, să stea la el.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Am dus-o la analize!”

Designerul nu are ce să reproșeze în ceea ce privește programul, dar este foarte supărat pe faptul că nu-și poate suna fiica de fiecare dată când vrea.

“Fiica mea a fost la mine 10 zile, în vacanță. Am fost în parc și la doctor. Mi s-a părut cam slăbuță, i-am făcut analize. A reieșit că e un pic cam anemică. I-am luat cadou un laptop, că avea o tabletă. Era foarte bucuroasă.

Ea are telefonul restricționat, nu poate fi sunată decât de mama ei și de prietenul mamei ei. Nu poate nici ea să sune pe nimeni. Nu vorbesc cu ea decât atunci când mi-o dă mama ei, conform programului de vizitare. Și telefonul e cumpărat de mine.

Mi s-ar părea normal să o pot suna, să mă sune când are vreo problemă. Să vorbim zilnic la liber, doar sunt tatăl ei”, a spus Mihai Albu, la Antena Stars.

 

 

Comentarii: