LIFESTYLE

Adelina Pestrițu, supărată de Paște! I-a dispărut… contul de Instagram

Ceea ce pentru unii ar părea ilar, pentru Adelina Pestrițu asta chiar este o dramă în toată regula. Și dacă ne gândim că celebra influenceriță are contracte de onorat și de acolo îi vine, practic, ”cașcavalul”, faptul că a dispărut contul ei de Instagram e chiar complicat.

Vedeta a fost cea care și-a anunțat fanii că ar avea această problemă, publicând un mesaj de pe contul soțului ei, Virgil Șteblea.

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram să știți că am întâmpinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu ține de mine.

Dintr-o dată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț”, este mesajul dat Adelina pe contul de Instagram al soțului.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Strânsese fonduri pentru un copil bolnav

Adelina Pestrițu are 1,7 milioane de followers doar pe Instagram, iar în ultima vreme, era implicată într-o campanie umanitară. În doar câteva zile, Adelina reușise să adune donații importante pentru Mihăiță, un băiețel care suferă de Amiotrofie Spinală Tip-II (SMA-II.

O boală nemiloasă, care netratată îl va face pe Mihăiță să nu poată să își mai ridice capul, să mai înghită și eventual să mai respire. Tratamentul este ZOLGENSMA, care costa $2.125.000.

 

 

Comentarii: