LIFESTYLE

Neti Sandu, secretele unui look perfect la 62 de ani

Pe Neti Sandu o știm de când e lumea, ca să zicem așa. Și pare că timpul a încremenit pentru celebrul astrolog de la Pro TV. Neti Sandu arată practic și la 62 de ani exact ca la primele apariții.

Care este secretul cu care Neti se menține într-o formă de invidiat? Culmea, nu este vorba despre vreo dietă minune, nici de vreun exilir al tinereții și nici de vreo operație ultrarevoluționară care să coste mii de euro.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Ce spune Neti despre operațiile de estetice

Cunoscuta prezentatoare a horoscopului de la Pro TV le-a mărturisit fanilor că nu face nimic deosebit ca să oprească trecerea timpului. Ci duce un stil de viață echilibrat.

„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal!

Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor.”, a povestit Neti într-un interviu pentru ciao.ro.

 

 

 

Comentarii: