LIFESTYLE

Anamaria Prodan sare la gâtul fetelor de oraș! Ce a enervat-o pe Prodanca

Anamaria Prodan s-a lăudat mereu cu averea investită în gențile de lux, fiind deținătoarea unei adevărate colecții de branduri exclusiviste care costă o bucată cât o garsonieră în zonă centrală.

Unele dintre ele sunt chiar ediție limitată. Cum e cazul, de exemplu, modelului Hermes mini Kelly-toy de culoare gri, care valorează 40 de mii de euro.

Bun, și cum Prodancăi îi dă mâna să vorbească, sexy-impresarul le-a luat la bani mărunți pe așa-zisele dive de oraș, care-și etalează cu non-șalanță accesoriile de firmă, care sunt de fapt niște simple fake-uri.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Să muncești ca să-ți permiți!”

„Eu cred că trebuie să muncești ca să îți permiți o astfel de geantă, trebuie să știi să o porți, să ai atitudinea adecvată să porți o astfel de geantă. Oamenii care își cumpără fake-uri nu pot depăși un anumit nivel”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ei de pe Antena Stars.

„România, 99% din femeile astea poartă fake-uri. Mai ales astea pe care le iau o noapte și îți dau o geantă. Sunt unele care pun botul la așa ceva. E plină China, e plin și Dubai-ul de fake-uri, dacă vrei. Te duci și le iei cu 30 de dolari”, a mai adăugat Prodanca.

 

 

 

Comentarii: