HOROSCOP

HOROSCOP 18 ianuarie 2021

Berbec Aveți șansa de a vă aplica șarmul și persuasiunea într-un mod eficient, dar cheia de a încuraja sau a instiga o conversație deschisă ține de încrederea pe care o acordați emoțiile voastre. Inima voastră știe în mod exact cum să acționați în această perioadă pentru a face o schimbare importantă. Onestitatea este de asemenea esențială.

Taur
Aveți abilitatea de a crea o barieră emoțională destul de rapid dacă distanțarea față de sentimente profunde și confuze este țelul vostru. Cu toate acestea, luați în considerare posibilitatea unor discuții care să clarifice anumite lucruri înainte de a vă detașa. Odată ce sunteți sinceri față de sentimentele voastre, veți primi același lucru în schimb.

Gemeni
Atenția voastră este necesară aici și acum mai degrabă, decât în planul îndepărtat al viitorului, iar acest lucru nu trebuie privit cu negativitate. Există o chestiune care necesită clarificare din partea voastră și a persoanei iubite pentru a vă putea stabiliza înainte de a progresa. O abordare sensibilă este favorabilă.

Rac
Dacă inima voastră vă sugerează că e mai important să acordați atenție modului în care vă exprimați decât ceea ce exprimați, atunci aveți încredere în ceea ce simțiți. Dacă abordați o anumită persoană în modul în care v-ar plăcea și vouă să fiți abordați, nu veți da greș. Mixul de onestitate și integritate vă face foarte atrăgători în ochii persoanei iubite.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Leu
Se pare că prejudecățile și preconcepțiile sunt abordările care vă stau în cale acum. Nu vă așteptați ca persoana iubită să facă automat conexiunea pe baza semnalelor voastre subtile sau a unei comunicări vagi. Aveți încredere în efectele benefice ale flexibilității și minții deschise pentru a putea coopera cu succes.

Fecioară
O revelație legată de aria romantică sau relația de cuplu este precum un răspuns sau o soluție care vine de nicăieri. Probabil puțină detașare legată de această situație v-ar ajuta să ajungeți la o decizie benefică. Timpul acordat schimbărilor favorabile este esențial.

Balanță
Aveți abilitatea de a transforma energia haotică în ceva productiv sau plăcut. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să acordați un efort intens pentru a face anumite schimbări instante, ci mai degrabă că ar fi favorabil să setați o anumită direcție. Abordarea voastră pasională va stabili o conexiune armonioasă între voi și persoana iubită.

Scorpion
Recunoașterea și aprecierea de care vă bucurați din partea persoanei iubită vă oferă o stare de bine și o energie pozitivă. Un val de speranță și optimism vă cuprinde și vă bucurați deoarece ați așteptat acest lucru de ceva timp. Confuziile se clarifică, iar dacă sesizați motivul unui dezechilibru tot ceea ce rămâne de făcut pentru a progresa este să acționați pentru a restabili balanța.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Săgetător
Veți avea un sentiment care vă semnalizează că o anumită direcție din viața voastră emoțională este liberă pentru voi. Cu toate acestea, activitățile intense vă pot scurge de energie uneori, prin urmare schimbările ar fi benefice să aibă loc atunci când sunteți proaspăt eliberați de orice altă tensiune.

Capricorn
Dacă vă eliberați de impulsul de a avea control asupra relației de cuplu sau al unui anumit scenariu din viața amoroasă, vi se va reduce stresul semnificativ. Prin adoptarea unei minți deschise și o atitudine flexibilă veți descoperi că vocea voastră mentală a fost mult mai activă decât cea a inimii în ultima perioadă. Prin urmare relaxați-vă și aveți încredere că sunteți pe calea cea bună.

Vărsător
Aceasta poate fi o perioadă când emoțiile voastre au nevoie de o atenție sporită pentru a nu acționa impulsiv. Sunteți mult mai sensibili la lumea înconjurătoare și la modul în care persoanele de lângă voi abordează sau comunică anumite lucruri. Prin urmare v-ar fi benefic să vă luați un timp pentru a vă elibera presiunea acumulată, fie că meditați sau practicați un hobby.

Pești
Se pare că o anumită chestiune vă oferă un val de speranță și inspirație în lumea voastră emoțională. Fie că este vorba de o dezvoltare favorabilă a unei situații sau un indicator pozitiv, eforturile voastre pasionale dau rezultate. Veți avea de asemenea un sentiment de încredere și asigurare legat de ceea ce vă doriți.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: