LIFESTYLE

Neti Sandu și celebra ei coafură! Poartă sau nu perucă?

Timpul pare să fi stat pe loc pentru Neti Sandu, pe care o știe lumea practic de când e… Pro TV-ul. La 62 de ani, arată exact ca la primele apariții.

Dar nu doar forma de invidiat stârnește curiozitate în rândul telespectatorilor și admiratorilor ei. Ci mai ales coafura, pentru că Neti are aceeași culoare, tunsoare și lungime a părului ca acum 26 de ani.

Se știe că în prezentatoarele tv de știri au și-n contract această prevedere, să nu își schimbe stilul, însă chiar și așa, la Neti totul e încremenit. Însă ca arate precum întotdeauna, celebra doamnă cu horoscopul trebuie să execute un întreg ritual și să se trezească în creierii nopții.

CITEȘTE ȘI: Ce SUPLIMENTE sunt recomandate unei femei la 20, 30, 40, 50 și peste 60 de ani

Nici vecinii n-au crezut-o

Au existat multe legende pe seama coafurii marcă înregistrată Neti Sandu. Iar vedeta a trecut prin momente ciudate de-a lungul vremii.

„Toată lumea zice că nu e părul meu. După atâția ani, auzind vecinii că nu ar fi părul meu, la un moment dat s-a oprit o vecină și mi-a zis să nu mă supăr pe ea, dar să îi spun dacă e părul meu.

I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață să mă pregătesc”, a povestit Neti, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

 

 

 

Comentarii: