LIFESTYLE

Ștefan Bănică spune de ce au eșuat căsniciile cu Răduleasca și Andreea Marin: ”A venit din partea doamnelor!”

Timp de doi ani, din 1997 și până în 1999, Ștefan Bănică a fost însurat cu Mihaela Rădulescu, iar în 2006 s-a căsătorit cu Andreea Marin. Mariajul din care a rezultat și o fetiță a durat până în 2013.

Despre aceste două căsnicii, Ștefan Bănică junior n-a avut niciodată dispoziția să dea detalii. Nu o face nici acum, însă a vorbit pentru prima dată despre motivele care au dus la eșecul acestor două mariaje.

Artistul a spus, că din punctul lui de vedere, mariajele sale precedente nu au rezistat din cauza faptului că a existat o presiune mediatică exacerbată, deoarece atât el, cât și fostele soții erau persoane publice.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Eu vorbesc despre mine, nu despre alții!”

Ștefan Bănică junior a vorbit despre căsniciile cu Răduleasca și cu fosta ”zână a surprizelor” la podcastul lui Mihai Morar.
„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.

Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora’, a spus Ștefan Bănică.”

 

 

 

Comentarii: