HOROSCOP

HOROSCOP 29 noiembrie 2021

Berbec Sunteți puși în postura de a evalua munca unui coleg și nu vă simțiți confortabil. Este bine să nu generați tensiuni, fiți cât mai obiectiv și nu intrați în detalii pe domenii pe care nu le cunoașteți foarte bine! Nu neglijați odihna și faceți mai multă mișcare!

Taur
Cei din jur vă spun doar ce doriți să auziți și vi se pare că unii încearcă să vă intre în grații pentru a obține ceva. Nu trebuie să vă enervați, încercați să îi ascultați pe toți și să procedați cum considerați mai bine. Oricum ar fi, veți găsi o soluție pentru orice problemă.

Gemeni
Pe măsură ce ziua avansează, sunteți gata să vă separați și să vă ridicați deasupra frustrărilor. Acesta este un moment pentru a vă ramifica și a vă bucura de diferite subiecte și experiențe. Conversațiile sunt mai curgătoare și găsiți subiecte de discuție cu toți cei din jurul dumneavoastră .

Rac
Colegii se bazează că veți prelua sarcinile mai grele, iar asta vă nemulțumește. Tratați situația cu calm și diplomație, nu este nevoie să implicați șeful, pentru a nu crea conflicte. Cel mai bine este să vă faceți treaba deja alocată și să vă ocupați și de altceva doar atât cât vă permite timpul.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Leu
Dacă trebuie să luați decizia de a cheltui o sumă mare de bani pentru a face o schimbare, să nu vă lăsați influențați de alte persoane. Vă cunoașteți cel mai bine nevoile și este bine să fiți mai rezervați. Încercați să vă odihniți mai mult!

Fecioară
Articolele din lista de activități pot fi copleșitoare, dar s-ar putea să puteți amesteca lucrurile din jur pentru a se potrivi atât datoriei, cât și plăcerii, dacă le dați o șansă. A doua jumătate a zilei este mai ușoară pentru a găsi odihna sau relaxarea de care aveți nevoie în acest moment.

Balanță
Ziua de astăzi are un mod de a vă arăta zonele vulnerabile ale vieții dumneavoastră, iar cel mai bun pariu este să lucrați la consolidarea lor. A doua jumătate a zilei este mai lipsită de griji. Vă puteți simți destul de determinat, gata să aduceți un spirit de inovație în chestiuni de afaceri și chestiuni practice.

Scorpion
Probabil este mai bine să nu luați o decizie dacă sunteți nesigur, decât dacă trebuie să o faceți cu adevărat, dar să vizați să învățați din această perspectivă. Cu siguranță, aveți nevoie de mai mult spațiu emoțional și liniște pentru a vă sorta gândurile în aceste zile, dar locuința nu este de folos acum.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Care sunt femeile DOMINANTE din zodiac. Cât de mult le place să conducă

Săgetător
Astăzi alegeți să luați o pauză și să vă izolați de ceilalți. Alegeți plimbări în aer liber pentru a vă limpezi gândurile. Nu disperați, ideile noi vor veni dacă vă detașați de problemele care vă macină! Meditația ajută, la fel și practicarea unui sport sau vizionarea unui film, pentru deconectare.

Capricorn
La serviciu vi se propune să plecați în delegație o perioadă mai lungă ca să îi ajutați pe colegii din altă locație. Sunteți reticent din cauza familiei însă e o ocazie ce nu trebuie ratată. Cu calm veți ajunge la un compromis. Este momentul perfect pentru a face schimbări în ceea ce privește viața amoroasă.

Vărsător
Sunteți deschiși spre socializare și doriți să cunoașteți oameni noi. Cei care nu sunt implicați într-o relație momentan vor dori să își găsească sufletul-pereche și se vor entuziasma la fiecare dovadă de atenție din partea celor din jur. Încercați să vă hotărâți ce căutați și să nu vă grăbiți.

Pești
Problemele se vor rezolva rapid pe toate planurile și acum aveți ocazia să vă odihniți după o perioadă încărcată. Familia vă susține, iar pe planul financiar sunteți în cel mai bun moment, aveți un venit stabil, așa cum v-ați dorit. Adoptați un regim alimentar sănătos și faceți mișcare!

 

 

 

 

 

Comentarii: