LIFESTYLE

Nici basmele nu mai sunt ce erau odată! Bănel a divorțat de nevasta cu care are doi copii

De fapt, s-a tot vorbit de vreo doi ani că Bănel Nicoliță ar fi despărțit de Cristina. Dar până când poate cel mai iubit fotbalist stelist al ultimilor ani, de la Lăcătuș încolo, nu s-ar fi afișat cu o altă femeie, nimeni n-ar fi zis nimic.

Pe Bănel Nicoliță l-a admirat o lume întreagă pentru voința și seriozitatea de care a dat dovadă în tinerețe. Plecat din sărăcia de la Făurei, Bănel și-a văzut de treabă și a urcat încet-încet toate scările, ajung la mari performanțe cu echipa care era încă în Ghencea pe vremea aceea.

A jucat și la echipa națională, iar pentru patronul Gigi Becali era preferatul. Apoi s-a lăsat de fotbal, s-a însurat cu o fată frumoasă și cuminte, au făcut doi copii, însă nu s-a întâmplat ca-n povești și nu au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Cel puțin, nu unul cu celălalt, ci separat.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Au rămas în relații bune

Fostul fotbalist, acum finanțator al echipei CS Făurei, a ieșit imediat, după ce tabloidele au explodat văzându-l cu o altă femeie. Bănel a recunoscut că a încheiat divorțul de Cristina, cu care a fost însurat timp de 6 ani. Despărțirea a fost oficializată în februarie.

„Nu vreau să intru prea mult în amănunte. Eu şi soţia mea nu mai suntem împreună de mai bine de doi ani. Oficial, am divorţat în luna februarie a acestui an. Am încercat să ne mai dăm o şansă, însă nu a mers şi am decis de comun acord să ne despărţim.

Ne înţelegem foarte bine acum, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creştem cu tot ce avem mai bun. Avem dreptul la viaţă şi pot să umblu cu cine vreau eu, sunt divorţat. Dacă nu eram divorţat, nu apăream nicioadată”, a spus Nicoliță pentru PRO TV.

Motivul care ar fi dus la ruptura dintre Nicoliță și fosta soție ar fi fost… fotbalul. Bănel ar fi petrecut mai mult timp la școala de fotbal pe care și-a deschis-o în Făurei decât cu familia, iar asta nu i-a convenit Cristinei.

 

 

 

Comentarii: