LIFESTYLE

Nicoleta Voicu, atac dur la adresa lui Gheorghe Turda! De la ce a pornit totul

Solista Nicoleta Voicu și mult mai vârstnicul și experimentatul cântăreț de folclor Gheorghe Turda au avut o relație. Plină de despărțiri și împăcări, de discuții și acuzații, până la ultimul episod, anul trecut.

Atunci Nicoleta anunța că urmează o mare împăcare și a urmat o mare despărțire. O mare despărțire în care s-a ajuns chiar la notificări și amenințări cu tribunalul, Gheorghe Turda interzicându-i fostei să mai vorbească despre el în spațiul public.

Iată însă că acum, după ce Turda a apărut în platou la Mirela Vaida și a pomenit de fosta iubită, Nicoleta a luat foc.
”Totul până la familia mea! Dragilor, am ascultat inepțiile acestui om făcute în toate emisiunile cu care face turul televiziunilor pe 2021, dar aseară a întrecut orice limită a bunului simț în emisiunea „Acces de weekend” cu Mirela Vaida.

Din declarațiile lui în emisiune: Cea de-a doua care se lăuda tot timpul și punea pe tapet ideea că ea e dintr-o familie înstărită și susținută. Eu n-am verificat treaba asta….!

Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignesti familia în halul asta?! Nu-ți e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?!”, a scris mai tânăra cântăreață pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod!”

”Ai fost respectat, ai stat la masă, ai intrat într-o curte și casă curată ca grădina lui Dumnezeu. oata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule!!!

Totul până la părinții mei care sunt doi oameni simpli de la țară pe care eu îi știu muncind de dimineata până seara…Nu ți-e rușine obrazului să-mi umilești familia în halul asta?”, a reacționat solista, care a continuat.

”Tu unde te-ai născut, rapsodul Maramureșului?! Ce muzică reprezinți?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a țăranului, a omului simplu.

Ești inuman, omule!!! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ți fie foarte clar că totul este până la părinții și copilul meu, indiferent de micile noastre neînțelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta.

Mi-au năpădit balariile umane curtea părintească.”Având în vedere că din punct de vedere…”, după cum te-ai exprimat aseară….eu din punct de vedere pecuniar nu te-am cautat niciodată, tu m-ai exasperat doua luni cu mesaje și telefoane.

Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic, uite că eu zic că de la 01 ianuarie 2021 nu sunt 11 luni de când n-ai mai ținut nicio relație cu …partea a doua. Ai îmbătrânit urât, domnule rapsod!!!…

Să mai lămuresc un lucru: nu eu am fost cea care a vorbit despre boala ta în spațiul public, ci tu în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Am fost împotriva acestui lucru, spunându-ți că va prelua toată presa acest subiect.

Operația ta a fost la sfârșitul lui septembrie și știrea ai dat-o tu două luni mai târziu. Dacă nu ai subiecte cu care să apari la televizor, nu-ți fabrica motive pe suferința oamenilor…
Să-ți fie rușine!”, a mai scris Nicoleta Voicu.

 

 

 

 

Comentarii: