LIFESTYLE

Nimănui nu i-a venit să creadă! Cel mai efervescent personaj din televiziune n-a vorbit până la aproape 5 ani!

Ei bine, când crezi că știi aproape tot despre o persoană, se întâmplă să mai iasă la suprafață încă o chestiune care te lasă perplex. Cum ar fi copilăria lui Horia Brenciu. Nu că ar fi făcut cineva investigații, ci chiar volubilul personaj a dezvăluit lucruri mai puțin cunoscute. Cum ar fi faptul că a fost un copil nesociabil, care a întâmpinat chiar anumite probleme.

”Am fost un copil încăpățânat, am fost… Nu uita un singur lucru, până la 4 ani jumate eu n-am vorbit.”, a povestit Brenciu la ”Vorbește lumea” de la Pro TV. Oare cine ar fi putut să-și imagineze asta, uitându-se la Horia Brenciu de acum?

Artistul a și mărturisit, în stilu-i propriu, cu umor, despre faptul că una dintre mătușile lui, cu care mai vorbește și acum despre asta, intrase în panică. ”Îmi zicea, băi, pe la vreo 3-4 ani te-am luat așa ”Horia, vorbește”…și probabil toată liniștea asta din prima parte a copilăriei mele s-a compensat în a doua parte a copilăriei mele.”, a glumit Brenciu.

CITEȘTE ȘI: Ce NU știai despre Melania Trump

Drama pierderii mamei

Nici nu a înaintat mult prin viață, că tot în copilărie i-a fost sortită și cea mai cumplită tragedie care poate exista pentru un copil de 11 ani. Mama lui s-a chinuit o vreme să se lupte cu cancerul și s-a stins sub privirel neputincioase ale celor doi băieți. I

”Șocul ăsta îl simt pe măsură ce înaintez în vârstă… Și șocul pierderii tatălui meu, cu el am dezvoltat o relație foarte puternică…”, a explicat Horia Brenciu, pe care lumea l-a întrebat de multe ori cum de fiind atât de greu încercat, reușește să aibă mereu o bună-dispoziție molipsitoare.

Ori cumva există o legătură, a spus cântărețul. S-a produs declicul imediat după moartea mamei, când a înțeles că golul trebuie umplut într-un fel anume.

”Am început să fiu activ, în sensul în care nu vroiam să stau…adică mă duceam la școală, la baschet, brusc mi s-a activat un resort energetic formidabil. ”, a mai adăugat Brenciu.

 

 

 

 

 

Comentarii: