LIFESTYLE

El e președintele model! Cu Norris Măgeanu la stilist

Automobilismul nu este deloc un sport ieftin, iar piloții au, în general, gusturi exclusiviste. Luxul și bolizii merg mână-n mână, iar Norris Măgeanu, șeful FRAS, fostul soț al actriței Corina Dănilă și partener al jucătoarei de tenis Ana Bogdan, o demonstrează zilnic!

Sătul de combinezoane, Norris Măgeanu are un stil casual-elegant atunci când este în biroul Federației sau în timpul liber.

” În general prefer lucruri mai relaxate, eu fac mult sport, nu doar în mașina de concurs, și îmi place să port haine care-mi permit mișcarea. O pereche de jeans cu puțin elastan și o cămașă înseamnă ținuta ideală pentru mine”, spune președintele FRAS.

Care nu face deloc economie atunci când vine vorba de noi achiziții vestimentare. „Îmi vin cam toate tipurile de haine, fizicul meu se pretează, cele casual și elegante îmi vin fără modificări. Este bine, de pe o parte, dar pe alta nu,  pentru că este costisitor – am senzația că totul îmi vine bine și cumpăr cam tot ce probez”, recunoaște Norris Măgeanu.

CITEȘTE ȘI: 9.000 EURO! Atât câștigă un cuplu pentru o poză postată pe Instagram

Poartă des haine foarte elegante

Sportivul nu refuză niciodată hainele super elegante, iar pentru sfaturi în materie de modă apelează mereu la buna lui prietenă Adina Buzatu, stilistul român care dă ora exactă în vestimentația masculină.

„L-am văzut pe Norris de multe ori îmbrăcat elegant. Este o persoană versatilă, trece foarte ușor de la o ținută sport, la una casual, apoi la alta elegantă și orice pune pe el poartă cu naturalețe”, spune celebrul stilist.

Într-o scurtă pauză de muncă, Norris a vizitat magazinul Adinei pentru a proba o ținută elegantă. „Port astfel de ținute atunci când ocazia o cere.

În special la „Gala Campionilor FRAS”, atunci când toți colegii mei și cu mine venim îmbrăcați în ținute elegante. După un an de asudat în mașinile de concurs, arătăm și altă ipostază a noastră”, încheie președintele Federației.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: