REVIEW

Noul sezon de primăvară începe cu alegerea celor mai trendy parfumuri în 2023

În acest an, e-shop-urile de parfumuri și produse cosmetice vin cu oferte de TOP la aceste produse de lux, create de cele mai mari branduri din lume. Parfumurile se pot cumpăra la prețuri avantajoase pe Internet, mai ales în perioada lunii Martie. Acum magazinele online fac reduceri și promoții mari pentru ziua de 8 Martie și sărbătoarea de Florii, când se dăruiesc multe cadouri femeilor.

Primăvara sunt apreciate îndeosebi produsele din categoria parfumuri florale, ale căror arome prețioase atrag toate privirile. Femeile adoră să fie admirate și de aceea aleg astfel de parfumuri pentru a-și evindenția calitățile.

Parfumurile cu note de flori au un miros extraordinar, îmbătător, mai ales dacă au acorduri de frezie, iasomie, magnolie, trandafir, bujor, floare de portocal, etc. Acestea se împletesc uneori cu acorduri discrete de miere și pachouli, astfel se obține o compoziție nouă și interesantă. În general, iasomia sporește intensitatea parfumului pe piele. Aceste produse cu note de iasomie și frezie sunt cele mai apreciate de femei an de an.

Primele note contează foarte mult la parfumurile de lux, pentru că sunt cele mai puternice și ele se aleg în funcție de personalitatea, stilul și gusturile femeii respective. Parfumurile se testează prin pulverizare pentru a verifica ce miros oferă pe piele și apoi se decide care este mai potrivit pentru a fi cumpărat.

Unele magazine online oferă și posibilitatea de a testa parfumurile de brand, oferind clienților mostre gratuite la podusele cumpărate din gama Try it First (ex. Notino.ro).

Cele mai populare sunt parfumurile cu arome unice încântătoare, cum sunt acelea de brand sau chiar parfumurile bestseller, realizate în ediție limitată.

Parfumurile floral-orientale fascinează în această primăvară

Și parfumurile cu note floral-orietale sunt în trend în acest an, mai ales că au o compoziție ispititoare preluată din magia Orientului. Acestea sunt seducătoare, senzuale, ostentative, le fac pe femei să pară învăluite într-o aură de mister. În general au note de bază de condimente, cum ar fi piper, vanilie, scorțișoară, cuișoare. La acestea se adaugă și notele de lemn de santal, de ambră, tămâie, rășini orientale, dar și acorduri florale fine.

Astfel de parfumuri intense trebuie pulverizate cu atenție, foarte puțin, doar în zone precum încheietura mâinii, gâtul, lobul urechii, ceafa și tâmplele. Aplicarea parfumului nu se face în exces, mai ales dacă este puternic și persistent.

Parfumurile tradiționale cu note florale pot avea ca notă de bază o singură floare, sau pot avea buchete florale, deci mai multe tipuri de flori. În cazul celor arăbești sau orientale se aleg note combinate, mirosuri dulci, sălbatice, lemnoase și de condimente.

În această primăvară sunt la modă parfumurile cu miros de flori în culori luminoase, cum sunt: lăcrămioarele, iasomia, freziile și altele. De asemenea, sunt apreciate parfumurile verzi, de citrice sau ușor fructate.

Nu rata ofertele la seturi cadou de produse cosmetice esențiale pentru femei, din magazinele online!

În 2023 sunt oferte noi și la seturile cadou de cosmetice pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului. De asemenea, magazinele online – precum Notino.ro – are oferte de TOP și la anumite produse de machiaj profesional, care sunt esențiale pentru femei în această primăvară.

Din categoria acestora fac parte produsele pentru gene luxuriante cum sunt de pildă: rimelurile de gene Mascara pentru volum și curbare, sau rimelurile pentru alungire, rezistente la apă, pentru extra volum. Genele tale vor arăta senzațional în această primăvară dacă folosești un astfel de rimel, vor avea un plus de volum și lungimi interminabile.

Alte produse necesare femeilor sunt: luciul de buze pentru hidratare care poate avea particule de colagen lichid, ce oferă buzelor un aspect minunat, sau diferite articole de make-up profesional pentru ten și ochi.

Femeile nu uită nici de aspectul sprâncenelor, pe care le coturează și le definesc cu geluri, creioane, rimeluri, pudre, perii și pensule speciale. Există și seturi de aranjare a sprâncenelor, care se pot folosi oricând în timpul zilei pentru a oferi un retuș rapid cu o pensulă cu două capete și două nuanțe de pudră cu efect rezistent la apă.

Comentarii: