LIFESTYLE

Nu degeaba este atât de iubit de oameni! Horia Brenciu nu face nicio diferență între fiica lui, fetele lui Alice și îl iubește la nebunie pe Toma, băiețelul adoptat

Toma, băiatul pentru care charismaticul artist și soția lui Alice Dumitrescu au așteptat 3 ani ca să-l înfieze, a împlinit 5 ani zilele trecute. Iar declarațiile de dragoste ale părinților lui adoptivi ar topi chiar și cei mai mari ghețari.

Pentru Alice, Toma este Zeus, pentru Horia este un Soare, iar surorile lui îl strigă îngeraș.

”Când mă uit la tine, îmi dau seama că am făcut ceva bun pe lumea asta, de mi-a dat Dumnezeu asemenea minune!”, este mesajul emoționant postat de Alice pentru băiețelul familiei, de ziua lui.

Cât despre juratul X Factor, Horia Brenciu îl adoră pe Toma. Și-a dorit enorm și un băiat care să mai echilibreze balanța cu atâtea femei în casă, spunea Brenciu glumind cum face de obicei. Dar adevărul este că pur și simplu, copilul i se lipise de suflet și nu mai putea fără el.

Citește și: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

Ar mai adopta un băiețel

Pentru ca Toma să devină copilul lor legal, Alice și Horia au fost nevoiți să aștepte trei ani, atât cât au durat procedurile procesului de adopție. De aceea poate, artistul nici nu a vrut să spună și să se afle înainte ca totul să se încheie cu bine.

”Am învățat că lucrurile cele mai frumoase în viață trebuie prețuite profund. Ele nu trebuie neapărat trâmbițate opiniei publice. Toma era al nostru, indiferent că lumea aflase sau nu. A fost ceva egoist la mijloc, l-am ținut doar pentru noi doi ani și jumătate”, mărturisea Horia, într-un interviu pentru Libertatea.

Și cum venirea lui Toma în ”casa cu fete” a avut mare succes, pe Brenciu îl bătea gândul la un moment dat să-i mai aducă băiatului un partener de joacă.

Citește și:  Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Relație incredibilă cu fiicele vitrege

Se știe că Horia Brenciu nu a făcut niciodată diferența între Mina, fetița lui cu Alice, și fetele cele mari ale soției din relațiile anterioare. Chiar el povestea la un moment dat cum cele două domnișoare îi fac confidențe și îi cer sfatul și că le iubește ca și cum sunt ale lui.

De altfel, îndrăgitul cântăreț mărturisește că faptul că a lucrat ceva vreme cu soția lui, înainte ca ei doi să devină un cuplu, a fost un mare avantaj pentru el în relația cu copiii lui Alice.

Cine nu știe adevărul, bagă mâna în foc că Andreea și Maria sunt și ele fetele biologice ale lui Horia. De fiecare dată când vorbește despre el, Brenciu le numește ”copiii mei”. Iar apropiații spun că exact așa le și tratează, poate mai bine decât alți părinți biologici pe proprii copii.

Comentarii: