LIFESTYLE

Nu e banc! Fostul arbitru Alexandru Tudor umblă cu televizorul de acasă în portbagaj, ce măsuri şocante a luat şi la club, după ce Becali l-a angajat la FCSB

Durul, intransigentul şi controversatul Alexandru Tudor şi-a încheiat cariera de arbitru FIFA. Mai fluieră din când în când la copii, dar activitatea competiţională la nivel înalt a luat sfârşit. Nu însă şi glumele sau bancurile la adresa personajul creat şi cultivat de „Tudor în ani şi ani de arbitraj.

Cel care era supranumit Brad Pitt la începuturi a ajuns acum să fie asemuit în mediile online cu călugărul Raputin, în ceea ce priveşte înfăţişarea, dar mai ales, apropierea declarată, chiar habotnică pe alocuri, susţin unii, faţă de cele sfinte. Tudor are acum o barbă lungă de călugăr, părul prins la spate şi vocea lui aspră poate fi ascultată şi în strana Schitului Darvari. Când are timp, Tudor cântă în corul mănăstiri, la slujbă.

Acesta a fost şi atuul lui Alexandru Tudor în faţa lui Gigi Becali, aşa i-a şi atras atenţia milionarului din Pipera. Care l-a angajat ca şef al centrului de copii şi i-a dat mână liberă. Tudor a ales mai întâi locul pentru bisericuţa pe care vrea să o construiască patronul în complexul sportiv. Şi apoi, a luat măsuri de austeritate. A scos toate televizoarele din cantonament şi a interzis toate device-urile care „distrag atenţia” fotbaliştilor.

Citeşte şi: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

Ce e asta? OZN?”

De altfel, deşi a părut mai degrabă banc sau o răutate la adresa lui Alexandru Tudor, iată că legenda cu plimbatul televizorului în maşina personală este un adevăr. O mărturiseşte chiar fostul ecuson FIFA, în timpul interviului realizat de Eugenia Vodă, pentru emisiunea „Profesioniştii”, de la TVR. „Am auzit că aveţi un joc, de pildă, plimbatul televizorului în port-bagaj…”, sună întrebarea realizatoarei, iar răspunsul este precedat de un hohot serios de râs: „E ceva eficient pentru copii… De fiecare dată când dădeam drumul la televizor, cineva era nemulţumit, fii-mio voia alt program, mama voia alt program, dă-l tare, dă-l mai încet, bine, de acum televizor nu mai avem.”, este explicaţia arbitrului care de foarte multe ori reuşea să enerveze pe toată lumea, în timpul unui meci.

Dar pe seama celui mai mai cunoscut, controversat şi popular arbitru de fotbal de la noi al ultimului deceniu au circulat extrem de multe snoave. Acum, Becali i-a făcut cadou o maşină de teren de lux despre care Tudor a spus că e un „OZN”. Dar în trecut, „cavalerul fluierului” venea la muncă într-o Dacia veche pe care o parca în afara stadioanelor, ca să nu fie luat peste picior de lume. „Acum nu mai am cazanul, păi ieşea apa prin aripi…”, recunoaşte zâmbind chiar Tudor.

Comentarii: