LIFESTYLE

Viaţa ca un cântec! Carmen Rădulescu, una dintre frumuseţile muzicii uşoare româneşti, are un destin de poveste, marcat de drame şi dureri incredibile

Diafană, fină, delicată, cu o frumuseţe aparte şi un timbru special, Carmen Rădulescu a fost una dintre cântăreţele pe care publicul le-a iubit din prima clipă. Dincolo de zâmbetul şi de cântecul pe care le-a oferit cu generozitate celor care au iubit-o, artista a arătat mereu cumva un anume aer de tristeţe.

Şi cum să fie altfel, când viaţa îndrăgitei soliste a început practic cu un abandon din partea celei care a adus-o pe lume. Lăsată într-un cămin, maltratată şi chinuită, după cum chiar ea a povestit, Carmen primeşto a doua şansă, atunci când toţi credeau ca ea nu va supravieţui. A avut însă zile de la Dumnezeu care a trimis un înger la acel orfelinat.

Mama mea vitregă a pierdut un băieţel la 8 luni şi aşa a ajuns să mă adopte pe mine. Eu nu mişcam, nu vorbeam, eram doar o păpuşă îmbrăcată. Cei de la camin i-au spus că ei aşteaptă să mor, că nu are ce să facă cu mine, că sunt plină de bube şi paralizată. Aveam doua- trei luni. Mama a fost însă hotărâtă şi le-a spus că acest copil va trăi şi va fi cineva”, a povestit Carmen Rădulescu la Pro TV.

Noua familie i-a oferit dragoste din plin, a crescut-o frumos, iar mai târziu, Carmen avea să descopere muzica. S-a îndrăgostit de compozitorul Şerban Georgescu, dar relaţia s-a încheiat la un moment dat. Un episod despre care n-a avut cuvinte chiar frumoase, acuzându-l pe fostul soţ al Mădălinei Manole că a tratat-o ca pe o maşină de făcut bani. Şi l-a întâlnit apoi pe Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. Adică marea dragoste. Doar că basmul a devenit în timp coşmarul vieţii ei.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Îşi vedea fiul prin gardul şcolii

După 11 ani de mariaj, Carmen Rădulescu s-a decis să spună stop. Nu mai cânta, nu mai visa, nu se mai bucura de nimic. „Socrii mi-au închis cumva toate porţile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă ţină acasă, să fac sarmale, mămăligă şi să cresc copilul’, Mă uitam la multe dintre colegele din generaţia mea care au putut să le împace pe toate, şi copii, şi soţul şi profesia. Şi mă întrebam de ce eu nu pot. Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă”, a mărturisit Carmen Rădulescu la Antena Stars.

Divorţul, eliberarea a avut însă şi un preţ mult prea scump: despărţirea de fiul ei, Sorin. „Am vrut, când eram căsătorită ,să mă angajez, dar nu m-au lăsat. Iar la divorţ am fost întrebată cu ce îl cresc, m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am suferit ca orice mamă. La un moment dat, nici mă lăsau să mă apropii”, şi-a amintit Carmen Rădulescu, care a povestit şi cum îşi vedea fiul prin gardul şcolii unde acesta învăţa, în urmă cu 19 ani.

Până la prăpastie, mai era doar un pasMic, extrem de mic…Nu mai răspundeam la telefon, mă închideam în casă, ca să nu mai aud pe nimeni, plângeam non-stop. Uneori mai luam şi câte un pahar, două, trei.. Până la un moment dat”, a spus artista.

Norocul lui Carmen a fost prietena ei de suflet:Ss-a mutat la mine şi a zis: „Ai senzaţia că dacă bei un pahar, două, trei uiţi. Dar nu e aşa. Te trezeşti şi o iei de la început şi asta nu e bine deloc”, a povestit Carmen Rădulescu la Antena Stars.

 

 

 

Comentarii: