LIFESTYLE

Nu-și scoate tatuajele cu ea, dar o înțeapă din vorbe! Ce a spus George Burcea despre Andreea Bălan

Cum era de așteptat și cum se întâmplă de obicei în reality-show-uri de genul ”Ferma”, concurenții se apucă și fac anumite confesiuni. I-a venit rândul, de data aceasta, lui George Burcea, care și-a spus și ”partea lui de adevăr” în ceea ce privește despărțirea de mama fetelor lui, Andreea Bălan.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare.

Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.”, și-a început actorul discursul, făcând referire în principal la povestea când a fost prins drogat la volan, după o ceartă cu Andreea, fiind convins că soția a fost cea care a pus brigada pe urmele lui.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

”Eu stau cu mama soacră, ea pleacă la iubit!”

Și actorul nu s-a oprit aici cu discuțiile despre viitoarea fostă soție, pe care a acuzat-o de regii și complot cu producătorii de emisiuni la care a fost el invitat. În plus, Burcea nu s-a putut abține să nu o înțepe pe cântăreață care și-a refăcut deja viața cu un alt bărbat.

”Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mai spus actorul în timpul show-ului de la Pro TV.

 

 

 

Comentarii: