RELATII

Nu te-ai fi așteptat: Trăsătura care le determină pe femei să aprecieze mai mult un bărbat în pat

Foto: Pinterest.com

Tipul de bărbat cel mai bun la pat. Performanţele sexuale ale unui bărbat sunt strâns legate nu doar de aspectul şi condiţia lui fizică, ci mai ales de caracterul său, se arată într-un studiu publicat în revista de specialitate “Evolutionary Psychology”.

Tipul de bărbat cel mai bun la pat. Femeilor le plac bărbaţii cu simţul umorului şi pe bună dreptate! Se pare că această preferinţă a femeilor vine dintr-un fapt cunoscut la nivel subconştient, se arată în studiul de specialitate publicat în “Evolutionary Psychology”.

CITEȘTE ȘI: Ce spune nasul despre penisul unui bărbat: Descoperirea făcută de cercetătorii japonezi

Cercetarea a arătat că bărbaţii cei mai apreciaţi pentru performanţele lor sexuale sunt cei amuzanţi! Studiul ştiinţific a aratăt că bărbaţii care fac glume bune, recunoscuţi pentru amuzamentul lor, sunt consideraţi nu doar mai atrăgători, ci şi mai buni la pat, numărul de orgasme avute de femei în timpul sexului cu un bărbat amuzant fiind mai ridicat decât cel avut de femeile care fac sex cu bărbaţi care nu au un simt al umorului dezvoltat.

“Bărbaţii cu simţul umorului au aptitudini sociale, de comunicare mai bine dezvoltate şi mai multă încredere în sine”, explică Gordon G. Gallup Jr., profesor coordonator al cercetării.

Tipul de bărbat cel mai bun la pat. De ce le plac femeilor bărbaţii cu simţul umorului

Femeile sunt nu doar mai atrase fizic de bărbaţii amuzanţi, ci reuşesc în timpul sexului să se relaxeze mai mult, fapt care creşte probabilitatea de atingere a orgasmului.

CITEȘTE ȘI: Momentul cel mai bun din zi pentru a face sex: Nu e seara

“Femeile în relaţii de cuplu cu bărbaţi care au un simt al umorului dezvoltat se simt şi mai protejate, cel mai probabil pentru că umorul diminuează din impactului pe care-l poate avea orice situaţie problematica sau periculoasă”, a mai spus Gordon G. Gallup Jr., atrăgând atenţia că acest aspect favorizează relaxarea psihică şi emoţională a femeii, fiind astfel mult mai predispusă la a avea orgasme în timpul sexului.

Comentarii: