LIFESTYLE

Nuntă pe ascuns în showbizz! Liderul ”Direcției 5” a dus-o la altar pe Octavia Geamănu și toată lumea a aflat după

Iată că au trecut anii și în ciuda tuturor piedicilor care au apărut în fața ei, Octavia Geamănu se poate declara fericită. E o învingătoare în sensul în care nimeni nu-și mai imagina că playboy-ul autohton Marian Ionescu va fi domesticit.

Nu doar că Marian Ionescu, fondatorul celebrei trupe Direcția 5 și unul dintre cuceritorii show-bizz-ului autohton, a fost îmblânzit de Octavia Geamănu. Dar cântărețul are și un copil cu prezentatoarea Observatorului, a făcut cununia acum 5 ani, iar zilele trecute, au mers și la altar!

Și-au organizat nunta în mare secret, fără ca presa să știe… S-a aflat totul după ce Octavia a postat imaginile pe Facebook. De acolo, fanii au putut vedea și ce rochie a îmbrăcat prezentatoarea știrilor de la Antena 1.

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Și-a cumpărat ținuta cu o zi înainte de nuntă!

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au pășit ieri în fața altarului, la o biserică din Capitală. El, pus la patru ace, ea mireasa perfectă, într-o rochie simplă, dar cu un aer ușor boem. A fost rochia pe care și-a dorit-o, deși vedeta s-a confesat că habar nu avea cum o să arate cu o zi înainte de nuntă.

“Florile sunt inspirație de Pinterest și rochia, trebuie să îi mulțumesc colegei mele Andreea Gherasim că m-a ajutat să o găsesc ieri (n.r.: vineri, 24 ianuarie). Ți-am spus că nu am avut timp să mă pregătesc! Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civilă ne-am dorit să venim în fața Lui Dumnezeu și să îi mulțumim pentru bunătatea infinită și să primim sfânta taină a cununiei”, a spus Octavia pentru colegii ei de la Observator.

Naşi le-au fost Dinu Săraru și Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul şi colegul lui Marian, iar domnișoară de onoare sora Octaviei.

“La începutul anului ne-am decis, fără să stăm vreun pic pe gânduri, să facem cununia religioasă cât mai curând. În stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar îmi lipsea rochia de mireasa simplă si superbă pe care mi-o doream brusc. Însă, mai mereu, cel puțin în cazul meu, lucrurile se așează. De multe ori chiar în ultimul moment”, a scris Octavia pe Facebook.

 

Comentarii: