REVIEW

O metodă de detoxifiere găsită pe internet a fost la un pas să o ucidă – Ce a păţit o femeie de 39 de ani care încerca să slăbească

videoblocks.com

O femeie a rămas cu probleme neurologice după ce a încercat să-şi cureţe corpul de toxine cu ajutorul sosului de soia. Aceasta aflase de metodă de pe internet.

O femeie de 39 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă după ce a încercat o „curăţare a colonului“ cu sos de soia – o metodă despre care aflase de pe internet, care constă în consumul unui litru de sos de soia în două ore, scrie foxnews.com

CITEȘTE ȘI: Simptome care nu ştiai că sunt generate de un colon toxic. Cum poţi elimina toxinele

Starea femeii era deja degradată după ce slăbise 10 kilograme în 3 săptămâni, iar de şase luni ţinea o dietă care consta în consumul exclusiv de pâine albă şi peşte la conservă.

Femeia era convinsă de faptul că guvernul o otrăvise şi trebuie să îşi cureţe corpul de toxine. După ce a băut sosul de soia cu un conţinut foarte ridicat de sare, a simţit că inima îi bate mai repede. A rezistat nevoii de a bea apă, dar la scurt timp a început să aibă halucinaţii şi s-a prăbuşit.

Femeia a fost transportată de urgentă la spital, pe drum intrând în stop cardiac. Sarea a provocat o puternică dehidratare a organismului, provocând leziuni cerebrale permanente.

CITEȘTE ȘI: Alimente care îţi curăţă COLONUL

Patru zile mai târziu, femeia a deschis ochii. Deocamdată aceasta nu se poate mişca, nu mănâncă şi nu vorbeşte.

Comentarii: