LIFESTYLE

O nouă despărțire-șoc în show-bizz? Andreea Bălan e iar singură

Cel puțin aceastea sunt zvonurile care au apărut mai de mult, dar care acum prind contur. Că Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio.

Ba scriu tabloidele că despărțirea nu e chiar proaspătă, cântăreața și fratele vedetei Sonia Argint și-ar fi încheiat conturile în urmă cu câteva săptămâni.

Cei doi păreau că formează un cuplu extrem de frumos și de solit, de un an și cinci luni, și se spunea chiar că vor ajunge în final la altar. Însă lucrurile nu sunt niciodată cum par la suprafață.

Apropiați ai cuplului susțin că Andreea și Tiberiu ar fi trecut printr-o serie de certuri fără final, iar bărbatul a cedat, săturându-se de atâtea reproșuri.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

George Burcea, mărul discordiei

Se pare că intriga ar fi pornit de la faptul că sora lui Tiberiu Argint l-a intervievat chiar pe fostul Andreei, iar cântăreața s-ar fi isterizat și ar fi cerut explicații. Ba chiar să fie scos interviul cu George Burcea, iar de acolo ar fi urmat certurile.

Vestea așa-zisei separări dintre Andreea Bălan și fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint Ionescu a ajuns și la fostul soț al Andreei Bălan. În timp ce Andreea postează imagini din vacanța exotică, Tiberiu Argint nu se expune defel pe rețelele de socializare, mesajele lui Burcea sunt interpretate de fani drept ironii fine.

George Burcea a postat o imagine cu un bloc din Capitală, pe deasupra căruia trece un stol de păsări. A comentat alături „S-au dus” și a pus un emoticon care rânjește ironic.

 

 

Comentarii: