MODA

O ținută de primăvară, cu Tommy Hilfiger

În așteptarea primăverii putem revizui puțin garderoba pentru următorul sezon. Deși iarna e încă în drepturi, cu ger de crapă pietrele, putem visa la zilele când soarele va face natura să revină la viață prin revizuirea garderobei. Psihologii spun că aceasta poate fi o metodă eficientă de a trece de perioada friguroasă, mai ales pentru cei care, în general, nu iubesc frigul.

Orice garderobă pentru primăvara va conține, fără discuție, bluzele pentru primăvară. Mai ales pentru femeile care au un job care necesită o notă elegantă, cele de birou cu preponderență, când vorbim de bluze elegante, alegerile sunt făcute cu grijă. Oricare dintre femeile acestei categorii va avea, în garderoba ei, probabil, zeci de astfel de bluze, asortabile cu restul ținutei.

Fie că sunt din bumbac sau mătase, dantelă sau orice alt material, colorate, albe sau negre, material uni sau cu diverse motive, aceste bluze ocupă un loc foarte important în garderobă. Ele sunt expresia varietății, a stilului, a puterii de cumpărare a fiecărei femei.

Peste oricare din aceste bluze elegante se pretează foarte bine o geaca, dar nu oricare. O alegere perfectă ar fi geci Tommy Hilfiger pentru dama, pe care le găsim din abundență pe site-ul Fashion Days, într-o varietate de modele, stiluri, culori.

Pentru cine nu este familiarizat cu brandul, reamintim că grupul Tommy Hilfiger are, la acest moment, peste 1600 de magazine în întreaga lume, mai exact în 115 țări.

Brandul a luat ființă acum 33 de ani, cu o poveste clasică, a unui copil provenit dintr-o familie numeroasă, care și-a depășit condiția și a vrut mai mult de la viață.

Tommy Hilfiger s-a născut într-o femeie modestă, fiind al doilea din cei nouă copii ai familiei unde tatăl era ceasornicar, iar mama asistentă medical. Familia cu nouă copii a dus o existență destul de modestă, in casa lor lipsurile fiind la ordinea zilei.

Tommy a avut de mic inițiativă, având diverse joburi la vârste la care alți copii nu aveau niciun fel de grijă: a lucrat în benzinării, a fost vânzător de ziare, ba chiar a cosit peluzele vecinilor, totul pentru a-și putea achiziționa haine sau cărți pe care familia nu și le putea permite din veniturile părinților.

Vacanța pe care a petrecut-o, alături de câțiva prieteni, în New York, a fost, se pare punctul de cotitură în viața sa. Acolo a descoperit mișcarea hippie, cu hainele sale pline de culoare și a știut că acela avea să fie drumul său în viață. Entuziasmul nu i-a fost împărtășit de părinți, care vedeau lucrurile într-un mod mult mai pragmatic, însă Tommy nu a renunțat la visul său, făcând din el realitatea pe care astăzi o știm cu toții.

Povestea sa de succes este inspirațională iar brandul creat de el se bucură de vânzări record în fiecare sezon, deci este o piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba fiecărei femei!

Comentarii: