LIFESTYLE

Oana Lis pregătește camera copilului: ”Nu mai am răbdare!”

N-au fost doar vorbe sau povești. Oana Lis chiar își dorește să aibă un copil și merge până la capăt. Așa cum anunța încă din primăvara anului trecut atunci când începuse deja procedurile pentru a adopta un copil, doar pandemia a împiedicat finalizarea acțiunii.

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actul ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț.

Nu mai e un vis, este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, spunea atunci Oana Lis.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Nu va fi bebeluș!”

Și iată că Oana Lis s-a apucat deja de pregătiri. Fostul edil al Capitalei s-a oferit să-i lase camera lui copilului pe care-l vor adopta, așa că soția o aranjează ca să fie pusă la punct atunci când îl vor aduce acasă.

„Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel. Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă.

Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit.

Pentru că nu știu exact ce vârstă are copilul, am făcut doar anumite modificări, lucruri care nu sunt în mod obișniut în camera unui copil le-am evacuat de acolo. Știu că va avea peste 2 ani, nu va fi un bebeluș, dar nu știu exact, poate să fie de 7-8 ani”, a mărturisit Oana la Antena Stars.

 

 

 

 

 

Comentarii: