LIFESTYLE

Oana Lis și-a închis cabinetul de psiholog! Motivul pentru care a făcut-o are legătură cu Viorel

Oana Lis își împlinise un vis. Și după ce a avut la mână ”patalamaua”, soția fostului primar al Capitalei a făcut ce a făcut și și-a deschis propriul cabinetul de consiliere psihologică.

Însă cum chiar ea spune, nu-ți reușește în viață chiar totul. Așa că a renunțat la cabinet. Și nu numai. Chiar dacă în lock-down, Oana a oferit consiliere gratuită și online, acum a schimbat foaia și a pus preț pe o ședință de dezvoltare personală, care costă 97 de ron.

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!”, scria Oana pe site-ul ei.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Prefer să fiu alături de el!”

Acum însă, soția fostului edil n-a mai vrut să continue cu cabinetul, și asta pentru că are alte priorități, după cum a explicat chiar ea.

„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine.

Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine. Eu șochez pentru că sunt o persoană autentică și nu îmi e rușine.

Îmi e rușine doar de Dumnezeu. În rest nu mi-e rușine de nimeni și de nimic și nu trăiesc să mă dau ceea ce nu sunt.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

 

 

Comentarii: