LIFESTYLE

A făcut cununie fără dar, dar au fost și cadouri cerute de Simona Halep! Țiriac și Năstase nu i le-au dat!

Simona Halep s-a măritat miercuri și a făcut mare petrecere, unde s-a distrat toată crema sportului românesc, de la fotbaliști ai Generației de Aur și până la Ilie Năstase.

În cea mai fericită zi din viața ei, Simona a avut o mare rugăminte la sutele de invitați care au fost alături de ea la cununie și după, la marele chef: să nu-i aducă nimeni cadouri și nici plicul cu bani.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Bărbații se lasă mai greu!”

Totuși, au fost câteva excepții. Simona ar fi vrut anumite cadouri de la câțiva dintre invitați. De la Virginia Ruzici, Ilie Năstase și Ion Țiriac. Și a mărturisit despre ce a fost vorba.

”Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea.

Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu observ”, a mărturisit Simona Halep.

 

 

 

 

Comentarii: