LIFESTYLE

Oana Radu se iubeşte ca-n ultima piesă, „obraznic şi pe faţă”, cu antrenorul personal! Şi-a asumat relaţia la câteva luni de la sfârşitul tragic al fostului iubit

Oana Radu a spus mereu că poartă doliul în suflet. Că încă există dor şi încă suferinţa e cruntă după iubitul care a pierit în septembrie, agonizând la terapie intensivă, după ce fusese incendiat în scara blocului de un vecin, care a aruncat pe el benzină. Alin a intrat în comă, iar 25 de zile a pierdut lupta pentru viaţă.

Şi după ce a negat mereu în ultima vreme că ar trăi o altă dragoste, Oana Radu le-a oferit prietenilor surpriza începutului de an. În Ajun de Crăciun, Oana Radu l-a prezentat tuturor pe Cătălin într-o altă ipostază decât aceea de antrenor şi prieten bun. “El este iubitul meu şi nu vă mint! El este iubitul meu.”, le-a spus cântăreaţa, într-un filmuleţ ,prietenilor de pe reţelele de socializare.
Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Sunt viitorul ei soţ!”
Doar că odată dezvăluită noua poveste de dragoste, Oana Radu a trebuit să ţină piept haterilor şi criticilor, pentru că au fost destui indignaţi. Mulţi i-au reproşat că şi-ar fi uitat iubitul mort de câteva luni prea repede. “Am blocat foarte mulţi oameni zilele astea pentru că m-au deranjat părerile lor impertinente.”, a fost reacţia artistei, care a încercat mai întâi să le explice haterilor că şi Alin, fostul iubit care a murit, şi-ar fi dorit ca ea să iubească din nou.

Oamenii au blamat-o pe cântăreaţă care a recunoscut că se află într-o relaţie cu cel care mai întâi a ajutat-o să scape de un surplus de 30 de kilograme. Şi ca tacâmul să fie complet, actualul iubit al Oanei le-a răspunsul celor care i-au criticat „jumătatea”. Le-a spus că el e nimeni altul decât… viitorul ei soţ.

Comentarii: