LIFESTYLE

Oana Roman, adevărul despre partaj după divorț! Ce spune despre pensia alimentară pentru fiica ei

La o zi după Ziua Îndrăgostiților, Oana și Marius Elisei s-au luat de mână, dar nu ca să repare o căsnicie de 6 ani, ci să meargă la notar și să semneze actele de divorț.

Fiica fostului premier Petre Roman spune că nu mai e loc de resentimente, ce a fost a fost, și că de acum înainte, ea și Marius sunt doar părinții Izabelei, fiica lor care împlinește peste câteva zile 7 ani.

“Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu.

La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol. Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ“, a mai spus Oana.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! Principalul MOTIV pentru care o femeie părăsește un bărbat. NU, nu este la ce te gândești!

Împreună la ziua fiicei lor

Practic, în ceea ce privește divorțul lor, Oana și Marius n-au avut prea multe de împărțit, decât custodia fetei, și să se stabilească pensia alimentară.

“Nu a existat nici un partaj, doar despre custodia copilului s-a discutat, care e comună. Isabela e liberă să-și aleagă când stă cu mine sau cu el. Nu s-a pus problema câți bani dau eu sau cât dă el. Nu vreau să intru în astfel de amănunte”, a spus vedeta, care va sta față-n față cu fostul soț peste doar câteva zile.

”Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, a spus Oana, la emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars.

 

 

 

 

Comentarii: