HOROSCOP

HOROSCOP 19 februarie 2021

Berbec Unele persoane vă pot fi recunoscătoare pentru tot sprijinul sau pentru intențiile bune. Sectorul financiar este unul foarte important, iar aici vei lua niște decizii care vă ajută să vă organizați mai bine.

Taur
Este foarte ușor să vă atrageți în drumul vostru persoane alături de care împărtășiți aceleași valori și cu care aveți multe în comun, mai ales dacă gândiți pozitiv. Poate e un moment bun în care să încheiați ceva ce ați început încă din mai 2018.

Gemeni
Astăzi pot apărea foarte ușor noi oameni în viața ta și dacă ești în căutarea dragostei sau a prieteniei sincere, poți avea parte de ea simplu. Acest aspect cade de două ori pe an, iar acum, în luna iubirii, este mai activ că niciodată.

Rac
Dacă în ultima perioadă ai făcut un efort fizic mai mare ca de obicei, vei resimți cumva acest aspect. O evoluție se va observa cât de curând, dar ai nevoie de a stabili o disciplină în stilul tău de viață.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Leu
O relație de prietenie poate deveni una de suflet în această perioadă. Leii care își caută dragostea pot să și-o găsească mai ușor astăzi. Nodul nord te poate conecta cu oameni care se vor dovedi în timp a fi așa cum îți dorești.

Fecioară
Ai putea să iei o pauză acolo unde simți că nu mai poți să te adaptezi și pur și simplu nu mai aparții. Cel puțin pentru un moment până te reîncarci energetic și ești suficient de puternic să iei niște decizii.

Balanță
Astăzi poate fi un moment bun să îți pregătești niște planuri și să începi să vizualizezi cumva viitorul. Pentru cei care au examene, Saturn vă îndeamnă să vă pregătiți cum știți mai bine, iar rezultatele vor fi pozitive.

Scorpion
Posibilitatea de a intra în mici conflicte a tot existat în aer și în ultimele zile, dar aici trebuie să apelezi la latura ta empatică și să-i înțelegi pe ceilalți și astăzi. Ține-te departe de tot ce e negativ.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Săgetător
Mergi înainte în tot ceea ce ține de planurile tale și de noile proiecte. Câștigurile pot fi încă moderate, dar de mare ajutor în acest moment.

Capricorn
Pe de-o parte îți dorești să-ți asumi noi riscuri și să ieși din monotonie, iar pe de altă parte Saturn este o planetă conservatoare și te îndeamnă să alegi doar opțiunile sigure. Dacă reușești să îmbini ambele variante vei avea un rezultat bun.

Vărsător
Fie că ai mai multă muncă ca de obicei sau fie că ai o treabă restantă, aceasta trebuie rezolvată cât mai rapid. Ai grijă și de sistemul tău nervos sau de sectorul sănătății, deoarece ai nevoie de odihnă.

Pești
Saturn în casa comunicării poate aduce discuții interesante despre viitor sau carieră. Un secret poate ieși la iveală sau o aptitudine pe care o ai poate să-ți fie de folos în acest moment.

sursa: www.impact.ro

 

 

 

 

 

 

Comentarii: