LIFESTYLE

Oana Zăvoranu, disperată că i-a fost furat cățelul! Ce s-a întâmplat după ce i-a arătat pe hoți pe Internet

S-a încheiat coșmarul Oanei Zăvoranu: vedeta și-a găsit cățelul, pe Ozzy, un Yorkshire Terrier de nici un an, și este cu el acum acasă. Asta după ce Oana a pus pe jar pe toată lumea, a cerut ajutor pe rețelele sociale, după ce a văzut pe camerele de luat vederi că niște bărbați l-au furat pe Ozzy.

„Dragii mei, după mai bine de 12 ore de căutări prin ploaie și frig, Ozzy a fost găsit. Promit să vă arăt imagini de azi-noapte și să vă povestesc tot. Mulțumim din inimă și eu, și soțul meu, Alex, tuturor celor care toată ziua și noaptea ne-au dat mesaje și informații utile în găsirea lui Ozzy.

Sunt frântă de oboseală după căutările ca în filme, de ieri și de azi-noapte, dar trebuie să o iau de la capăt, că problemele nu mă așteaptă pe mine să mă odihnesc ca să le rezolv. Dar sunt fericită cu soțul și cu «copiii» noștri, în formă completă”, a scris, Oana, pe Instastory.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

A oferit recompensă

Ieri pe seară, vedeta era însă furioasă la culme. A anunțat tot pe Instagram că pleacă la poliție să reclame furtul. Dar înainte, a pus pe rețele și imaginile de pe camerele de luat vederi, în care apar cei care i-au furat câinele.

”Ăsta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy! A trecut o oră, sunt în drum spre Poliție. Ofer recompensă mare pentru cine îl aduce”, a scris vedeta, pe Instagram.

“Pe la 13 și jumătate am plecat de acasă. Trebuie să fii foarte prost ca să nu știi că în jurul casei mele și în afara ei e plin de camere de luat vederi. Acum două ore a fost furat din curte, din Andrei Mureșanu 20, cățelul meu preferat și iubit, Ozzi.

Nu spun decât atât: cine l-a furat, pentru că bănuiesc cine l-a furat, dacă într-o oră nu aduci înapoi cățelul sunt fix la Poliție și iese urât. Iese Jihad pentru cățelul ăsta! O să se întâmple lucruri îngrozitoare! Cei care credeți că deschideți războaie cu mine, nu faceți decât se vă săpați gropile și mai adânci.

Cățelul a fost lăsat afară de către angajați, iar voi ați surprins un moment de neatenție, în care ați venit ca niște borfași și ați furat cățelul pe care știți că-l iubesc. Șapte camere v-au filmat, avem imaginile cu momentul în care a fost furat cățelul.
Cine l-a furat să-l aducă, pentru că se lasă cu dosare urâte.

Dacă nu apare Ozzi, facem live din fața secției de poliție, cu imaginile de pe camere cu tot!”, li s-a adresat Oana făptașilor, într-un live pe Instagram.

 

 

Comentarii: