LIFESTYLE

Luminița Anghel s-a împăcat cu fiul! 7 ani au ținut-o numai în certuri

Iar certurile cântăreței cu fiul adoptiv s-au desfășurat, de cele mai multe ori, în fața publicului. Dar iată că astăzi au făcut pace și au vrut să lase în urmă toate disputele și neînțelegerile, și să uite totul.

Cel care a făcut anunțul a fost chiar David Pușcaș, fiul înfiat de Luminița Anghel când era căsătorită cu Marcel Pușcaș.
„Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem aşa cum ar trebui să fie o relaţie mama-fiu”, a spus David. Care i-a urat mamei de ziua ei, transmițându-i un mesaj emoționant. „Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine şi prin arta ta”.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Nu îi lipsește nimic!”

Se știe că au fost multe dăți când David și-a acuzat mama că l-a lăsat de izbeliște și nu l-ar fi ajutat. Ba chiar că femeii care l-a adoptat nu prea îi pasă de el, însă Luminița Anghel a reacționat imediat.

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum! Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am.

Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, a declarat solista.

 

 

 

Comentarii: